×

WOOM

Zagreb

Mi smo profesionalni VESP (Virtual & hybrid event service provider). Naš je cilj povećanje svijesti o Vašem brendu i poboljšanje odnosa s Vašom ciljanom publikom kroz digitalne događaje.
WOOM

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Organizacija virtualnih i hibridnih događaja

Virtualni događaji su događaji koji su samo virtualni podrazumijevaju veliki broj sudionika koji sudjeluju na događaju sa bilo kojeg mjesta gdje imaju internet, mogu aktivno sudjelovati kroz postavljanje pitanja, komentiranje, odgovaranje na ankete.

Omogućuju analitiku sudionika i anketa. Omogućuju sudjelovanje predavača, panelista, gostiju, sudionika sa bilo kojeg mjesta. Predavačima i panelistima omogućuju prikazivanje slajdova, videa i ostalih materijala za vrijeme samog događaja.

Hibridni događaji su kombinirani događaji uživo i virtualni događaji te kao takvi daju najviše od svih navedenih oblika događaja.

Daju sve ono što daje virtualni događaji plus kvalitetan networking na događajima uživo. Omogućuju aktivno sudjelovanje predavača i sudionika bez obzira da li su uživo ili virtualni.

 

Mašekova 1/210000 Zagreb, Hrvatska
tel: 099 5588 999
mail: web: www.woom.zone
Tom Gavazzidirektor
tel: 099 5588 999
mail:

Možda će vas zanimati