×

Buy Croatia IBTM Post Event Tour 2019

Nakon kongresne burze IBTM u Barceloni, organizirano je studijsko putovanje u Hrvatsku za strane predstavnike međunarodne kongresne i insentiv potražnje, u sklopu kojega će biti održana i poslovna radionica Buy Croatia
HTZ
HTZ

Nakon kongresne burze IBTM World, koja se održava od 19. do 21. studenoga u Barceloni, HTZ organizira studijsko putovanje u Hrvatsku za inozemne predstavnike međunarodne kongresne i insentiv potražnje, na kojem će se, u razdoblju od 21. do 25. studenoga, upoznati s kongresnom i insentiv ponudom gradova Zagreba i Dubrovnika.

U pripremi je i specijalizirana poslovna radionica Buy Croatia IBTM Post Event Tour 2019. koja će programom obuhvatiti područje Zagreba i Dubrovnika, a održat će se u subotu, 23. studenog 2019. od 09:00 do 11:30 sati u A sekciji Velike dvorane hotela Sheraton.

Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski turistički gospodarski subjekti s kongresnom i insentiv ponudom s područja gradova Zagreba i Dubrovnika te domaće turističke agencije (isključivo PCO/DMC).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje potrebno je ispuniti ON-LINE prijavnicu za navedenu radionicu i uplatiti odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana. Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 18. studenog 2019. do 12:00 sati kada ćemo zaključiti popis sudionika koji će biti objavljen na stranici HTZ-a.

Popis trenutno prijavljenih inozemnih sudionika možete vidjeti ovdje, a za dodatna pitanja vezana uz sistem prijava i uplata kontaktirajte meetings@htz.hr.