×

Imenovana nova direktorica Slovenskog kongresnog ureda

Nakon 16 godina se promijenilo vodstvo Slovenskog kongresnog ureda te je na mjesto direktorice od 1. rujna 2021. godine imenovana Tadeja Pivc Coudyser
Tadeja Pivc Coudyser i Miha Kovačič
Tadeja Pivc Coudyser i Miha Kovačič
Foto: Slovenski kongresni ured

Početak rujna 2021. godine predstavlja prekretnicu za Slovenski kongresni ured koji dočekuje novu direktoricu - Tadeju Pivc Coudyser. Miha Kovačič, dugogodišnji veteran slovenske kongresne industrije, završio je svoju misiju u Uredu nakon 16 godina. Tadeja je poznato lice u industriji međunarodnih kongresa, osobito nakon svoje prethodne uloge u Haškom kongresnom uredu, gdje je od 2016. zadužena za međunarodnu prodaju. Tadejino znanje i stručnost pridonijet će ciljevima Slovenskog kongresnog ureda jer će nastojati privući međunarodne skupove u Sloveniju. Tadejina vizija je daljnji razvoj kompetencija i omogućavanje inovacija kako bi se osiguralo da Slovenija uz punu podršku dobije svoj puni društveni i gospodarski potencijal.

Kongresni ured strateški je pripremljen za razdoblje nakon korone s novim akcijskim planom za 2022. godinu. Aktivnostima Slovenskog kongresnog ureda nastavit će se promicati vidljivost i međunarodna prisutnost Slovenije kao boutique, zelene, aktivne, zdrave i održive destinacije za organizaciju skupova, kongresa i insentiva.