×

Novi restoran 'Mostovi' u Green Goldu

S početkom veljače nekadašnji restoran Les Ponts u Green Goldu mijenja koncept te postaje restoran "Mostovi", kao i obližnji istoimeni restoran na Radničkoj cesti. Gastro priča u vlasništvu je bračnog para Čerkez
Novi restoran 'Mostovi' u Green Goldu

2. veljače 2015. poznati restoran Les Ponts u zagrebačkom poslovno-gastronomskom centru Green Gold postao je dio poznatog branda MOSTOVI. Potaknuti uspjehom prvih Mostova na susjednoj Radničkoj cesti, vlasnici Ružica i Velimir Čerkez odlučili su višebojnu gastro-paletu Green Golda obogatiti lokalnim nijansama. Mostovi u Green Goldu novi jelovnik će također temeljti na tradiciji bosanskohercegovačke kuhinje, obogaćene finim jelima iz hrvatskih i regionalnih kulinarskih kultura te međunarodnim klasicima. Gosti će tako moći uživati u klasicima - bosanskom loncu, hercegovačkim uštipcima, pitama, čorbama, dolmama, baklavama, roštilju, ali i zdravim novitetima poput nepečenih kocki sa chia sjemenkama.

„I naši "novi" Mostovi oslanjaju se na tradiciju čarobne bosanskohercegovačke kuhinje kojoj smo dodali nove vrijednosti, obogativši je već poznatom kreativnošću kulinarskih majstora iz Les Ponts restorana u spravljanju jela iz hrvatskih, regionalnih i međunarodnih kulinarskih tradicija. Cilj nam je predstaviti što više autentičnih okusa i mirisa iz naših sjećanja, uz cijene primjerene našem vremenu. Dodatna potvrda te vizije je i poseban odabir naših namirnica u suradnji s OPG proizvođačima ekološke hrane.“, izjavila je Ružica Čerkez.