×

Audio vodič Lonely Planet na iPhone-u

Sa zadovoljstvom možemo ustvrditi kako se osmišljava sve više "cool" turističkih sadržaja za mobilne telefone a to je prava turistička budućnost.

Prilagođavajući se trendovima, najpoznatiji svjetski turistički vodič Lonely planet predstavio je novu aplikaciju za iPhone, a radi se o audio turama, koje su za sada dostupne samo za London.

Audio ture su bazirane na samom Lonely planet vodiču i sukladno preporuci što vidjeti vode posjetitelje najpoznatijim londonskim znamenitostima, prenose opise, priču i preporuke iz vodiča te autorska zapažanja, a opet su prilagođene korisniku na način da sam određuje što ga zanima i kako želi da mu tura izgleda.

U Lonely planetu su mislili na sve, pa tako za turiste iz inozemstva aplikacija radi offline, znači bez ikakvih troškova roaminga.

Aplikacija se može kupiti u iTunes storeu po cijeni od 1,99 dolara, a za sada je dostupno pet najatraktivnijih "hodajućih" tura po Londonu: Covent Garden, Sothbank, Spitalfileds, City i West End.

Kako su nam potvrdili u Lonely planetu, uskori izlazi audio vodič za Paris, a što se tiče vodiča za Hrvatsku ili zemlje regije, to ovisi isključivo interesu i upitima turista.

Više informacija možete potražiti na www.lonelyplanet.com/mobilewalk