×

Hotel Katarina

Dugopolje-Split

Hotel Katarina je suvremeno uređen i bogato opremljen hotel sa 181 smještajnom jedinicom i 403 ležaja, kategorije 4 zvjezdice koji se nalazi u Dugopolju na izlazu autoputa za Split. Udaljenost do grada Splita 12 km ili cca 10 min vožnje. Prvi smo hotel na području Dugopolja, te zbog izuzetno dobrog položaja garantiramo brzu povezanost s gradom Splitom i brzorastućom poslovnom zonom Dugopolje. 
4Broj zvjezdica
6Broj dvorana
1200Kapacitet najveće dvorane
181Broj smještajnih jedinica
Hotel Katarina

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Smještaj
Smještaj u hotelu Katarina pruža luksuz i udobnost, te tako predstavlja idealnu kombinaciju za poslovne goste, ali i one koje traže odmor i opuštanje. U ponudi hotela Katarina na raspolaganju Vam stoje 63 double sobe, 96 twin soba, 7 luksuznih apartmana, 5 luksuznih junior suite-va, 7 soba za osobe s invaliditetom i 3 obiteljske sobe.

Sve sobe i apartmani su prostrani, udobni i luksuzno opremljeni stilskim namještajem, klima uređajem, LCD TV, Sat TV, telefonom, mini-bar-om, elektronskim sefom, brzim besplatnim internetom, radnim stolom s radnom lampom, kupaonicom s kadom te sušilom za kosu, a hotel je izgrađen od bračkog i hercegovačkog kamena koji daje poseban ugođaj.

Wellness
Svoje slobodno vrijeme možete provesti u wellnessu hotela gdje vas očekuju vhunski terapeuti i specijalisti koje će vas razmaziti raznolikom ponudom masaža i tretmana tijela te vam pomoći da doživite sve čari wellnessa. Gostima hotela omogućena je besplatna upotreba unutarnjeg grijanog bazena, jacuzzija i fitnessa. Zanimljivost wellnessa je mogućnost upotrebe privatne Vip sobe u kojoj se nalaze finska sauna i veliki jacuzzi koji može primiti do četiri osobe.

Barovi
Restoran i barovi s posebnim težištem na udobnost i visokim standardom usluge, zadovoljiti će različite potrebe naših gostiju. Biti ćete razmaženi izborom u pogledu hrane tako da možete biti sigurni da ćete pronaći nešto ukusno za svoje nepce. 

Moderno namješten à la carte restoran i šarmantno osoblje nude svaki dan najbolji izbor hrvatskih specijaliteta - art cuisine, širok izbor vina i pogled na dinamični grad.

Elegantno uređen aperitiv bar integriran je u predvorje hotela i istinsko je utočište za sve ljubitelje rituala ispijanja kave. Atmosfera je idealna za kratke poslovne sastanke, kao i za opušteno druženje uz piće i uz ugodnu muziku, uslužno osoblje i veliki izbor dnevnih novina kao i korištenje besplatnog interneta.

Na 2.katu Hotela smjestio se još jedan bar, gdje ćete pronaći ugodno mjesto za opuštanje i ugodno druženje, bilo poslovno ili privatno. Uz ljubazno osoblje, ugodnu glazbu i atmosferu, nudimo širok izbor pića i koktela.

Veliki parking i garaža stoje na raspolaganje gostima hotela.

Konferencijski sadržaji
Bilo da ste u potrazi za lokacijom za manji sastanak, team building, sastanak upravnog odbora, trening ili veliku konferenciju, naših 6 dvorana dizajnirane su kako bi ugostile događaje bilo koje vrste. Hotel Katarina raspolaže 24-satnim poslovnim centrom i konferencijskim prostorom, te prostorom za sastanke uz potporu tehničkog osoblja, iznajmljivanje računala i audiovizualne opreme, tako da svoj događaj možete organizirati s lakoćom. Od velike pomoći će Vam biti usluga priređivanja banketa, izložbeni prostor, pristup internetu i catering.

Kongresna dvorana - Novo!
Velika novoizgrađena višenamjenska kongresna dvorana je arhitektonski i infrastrukturno prilagođena za održavanje tri neovisna događaja istovremeno te funkcionalno povezana s postojećim sadržajima hotela. Dvorana kapaciteta 1200 mjesta u kino postavi i 900 mjesta u banket postavi idealna je za Vaše kongrese, seminare, prezentacije, manje i veće sastanke, izložbe, modne revije i slične događaje. Kako bi Vaše okupljanje prošlo bez ikakvih problema, nužna je dobra opremljenost dvorane, te je stoga naša dvorana opremljena najsuvremenijom informatičkom tehnologijom. Osim toga, našim klijentima nudimo i mogućnost najma računala i audivizualne opreme, pristup internetu i izložbeni prostor.

Konferencijska sala
Konferencijska sala opremljena je svom potrebnom audio - vizualnom tehnologijom (LCD projektor, platno, TV, video, flipchart, laserski pokazivač i bežični internet) te je idealna za sve vrste prezentacija, seminara i poslovnih sastanaka. Velika konferencijska sala nalazi se na 1. katu te ima kapacitet do 170 osoba u kino postavu, 110 osoba u postavu učionice, dok u banquet postavu prima 80 osoba. Gostima hotela Katarina na raspolaganju stoje i 3 manje sale za sastanke kapaciteta do 20 osoba.

Sustainable Hotel

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Kongresna dvorana

Najveći kapacitet: 1200. Površina: 1245m²
1200---900-

Konferencijska sala

Najveći kapacitet: 150. Površina: 208m²
150110-80100-

Sala za sastanke 1

Najveći kapacitet: 25. Površina: 42m²
2520-14--

Sala za sastanke 2

Najveći kapacitet: 25. Površina: 42m²
2520-14--

Sala za sastanke 3

Najveći kapacitet: 25. Površina: 42m²
2520-14--

Oprema

 • Video projektor
 • Flipchart
 • TV
 • DVD player
 • Wi-Fi internet
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Mikrofon
 • Mikrofon bežični
 • Catering
 • Parking
 • Izložbeni prostor
 • Platno/pano

Udaljenosti

15Centar grada(km)
30Zračna luka(km)
15Autobusni kolodvor(km)
15Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Matice hrvatske 421204 Dugopolje-Split, Hrvatska
tel: 021 712 333faks: 021 712 334
mail: web: www.hotelkatarina.hr
Matilda KežićProdaja
tel: 021 712 333faks: 021 712 334
mail:

Možda će vas zanimati