×

100,000 noćenja u lošinjskom hotelu Aurora

Wellness & Conference Hotel Aurora ove je godine ostvarila 100,000 noćenja 20 dana ranije u usporedbi s 2010. godinom. Ovaj podatak, uz realizaciju najavljenih 15% više rezervacija u ljetnim mjesecima, potvrda je da gosti prepoznaju kvalitetu LH&V ponude i ljepote lošinjskog arhipelaga.
Hotel Aurora, izvor: LH&V
Hotel Aurora, izvor: LH&V

Tijekom ovoga tjedna, točnije 24. kolovoza, ostvareno je 100,000. noćenje u Wellness & Conference Hotelu Aurora iz grupacije Lošinj Hotels & Villas. Ovakav rezultat posebno je vrijedan ako se uzme u obzir da je ostvaren 20 dana ranije u usporedbi s 2010. godinom. Ipak, nije iznenađujuć iz razloga što su rezervacije za ljetnu sezonu najavljivale povećanje broja gostiju za 15%.

Direktorica Hotela Aurora, Snježana Baljak, izjavila je «Izuzetno smo ponosni na ovogodišnje rezultate te nas je obradovalo ostvarivanje 100,000. jubilarnog noćenja gotovo 20 dana ranije nego prošle godine. Ono potvrđuje kako je investicija u obnavljanje hotelskog sadržaja Hotela Aurora pozdravljena od starih i novih gostiju. Vrhunska usluga, očuvanje prirodnih vrijednosti i ljepota – poput naše, Plavom zastavom nagrađene, plaže Veli žal, te niz drugih ulaganja, omogućili su nam da ove godine postignemo odlične rezultate posjećenosti, ostvarenih noćenja i sveukupnog poslovanja.»

Na razini grupacije Lošinj Hotels & Villas, zaključno s kolovozom i najavama za mjesec rujan, očekuje se trend rasta broja gostiju i noćenja, kao i ukupnih prihoda. Takvome trendu ove godine, povrh veće kvalitete i raznovrsnijih sadržaja unutar LH&V turističkih objekata, doprinosti i lijepo, toplo i sunčano vrijeme.