×

35 kuna po gostu u Zagrebačkoj županiji

Fond sredstava iznosi 300.000 kuna, isplaćuje se do kraja ove godine za sve organizirane dolaske turista na područje Zagrebačke županije.
35 kuna po gostu u Zagrebačkoj županiji

Zagrebačka županijaodlučila je posegnuti za "tajnim oružjem" ne bi li poboljšala ovu turističku godinu, raspisavši javni natječaj za subvencioniranje organiziranog dolaska turista na područje županije. Fond sredstava kojima će se turističke i putničke agencije nagrađivati za dovođenje turista na zagrebačko područje iznosi 300 tisuća kuna, a svaka od njih, ukoliko zadovoljava sve uvjete, po svakom dovedenom gostu može ostvariti iznos od 35 kuna.

Na natječaj se mogu javiti turističke i putničke agencije sa sjedištem na području Republike Hrvatske, a koje organiziraju izlete ili višednevni boravak u Zagrebačkoj županiji tijekom cijele godine. U županiji napominju da je natječaj otvoren do utroška planiranih sredstava, što bi bilo najkasnije do 15. prosinca ove godine.
Zahtjevi se zaprimaju do 15. u mjesecu, za protekli kalendarski mjesec, a sredstva će se isplaćivati korisnicima mjesečno, redoslijedom zaprimljenih i odobrenih zahtjeva. Zahtjev s traženom dokumentacijom podnosi se na adresu: Zagrebaka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, s naznakom "Prijava na natječaj za subvencioniranje organiziranog dolaska turista", Ulica grada Vukovara 72/5, p.p.974, 10 001 Zagreb.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 01/60 09 421, ili na e-mail a.zelic@zagrebacka-zupanija.hr, a tekst natječaja, kao i obrazac za prijavu mogu se naći ovdje.