×

Banka hrvatskih turističkih potencijala

Društvo inovatora Sigma u okviru nacionalnog programa "CBTour - Croatian Business Tourism" danas je pokrenulo projekt pod nazivom 'Banka hrvatskih turističkih potencijala - Baza podatka inovativnih projekata s područja turizma'.
Foto: CBTour®
Foto: CBTour®

Društvo inovatora Sigma u okviru nacionalnog programa "CBTour - Croatian Business Tourism", kojim podupire razvoj i promovira kreativnost i inovativnost u hrvatskom turizmu, danas je pokrenulo projekt pod nazivom 'Banka hrvatskih turističkih potencijala - Baza podatka inovativnih projekata s područja turizma'.

Projekt 'Banka hrvatskih turističkih potencijala - Baza podatka inovativnih projekata s područja turizma' provodit će se putem portala CBTour.eu i 'Kataloga hrvatskih turističkih potencijala', a cilj mu je pružiti podršku razvoju kreativnih i inovativnih projekata u hrvatskom turizmu.

Natječaj je od današnjeg dana otvoren trajno te se na njega, u potpunosti besplatno, mogu prijaviti svi poslovni subjekti (obrti, zadruge, tvrtke itd.) sa svojim kreativnim i inovativnim projektima.

Vezani dokumenti:

  • Banka hrvatskih turističkih potencijala - prijava (.docx)