×

British Council i Bluesun hotel Kaj - zajedno u inovativnom projektu učenja

07. veljače u Bluesun hotelu Kaj dodijeljeni su certifikati polaznicima programa Learn English Tourism and Hospitality, specijaliziranog za učenje engleskog jezika iz područja turizma, a kojeg provodi British Council. Program je značajan budući je Hrvatska jedna od dvije zemlje u svijetu u kojima se pilotira program pod nazivom Learn English Tourism Basics.
British Council i Bluesun hotel Kaj - zajedno u inovativnom projektu učenja

British Council u sklopu svog rada na području engleskog jezika razvija niz različitih programa za učenje engleskog jezika specijaliziranog za određene sektore.
Osim Learn English IT, koji se odnosi na područje informacijske tehnologije, British Council je razvio program i materijale za poučavanje engleskog jezika specijaliziranog za turizam.

Learn English Tourism and Hospitality novi je program British Councila koji se počeo razvijati početkom 2011. Program se sastoji od nekoliko cjelina: dok su programi Learn English Tourism Basics i Learn English Tourism Foundations finalizirani, ostali poput Learn English for Hotel Staff, Learn English for Police, Learn English for Taxi Drivers i Learn English fo Catering Staff su tek u procesu razvoja.

Program Learn English Basics obuhvaćaja zaposlenike hotela različitih zanimanja. Svi koji zadovolje propisane kriterije i polože ispit, dobivaju certifikat o uspješnoj edukaciji. Materijali su izrađeni od strane stručnjaka iz područja nastave engleskog jezika i razvijani su u odnosu na Europski referenti okvir.