×

Direktorica TZ Dubrovnika podnijela ostavku nakon tri mjeseca

Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Nikolina Vicelić dala je ostavku na tu funkciju na kojoj je bila tri mjeseca.
Direktorica TZ Dubrovnika podnijela ostavku nakon tri mjeseca

Predsjednik Turističke zajednice Dubrovnika i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić danas je na konferenciji za novinare izvijestio da je na jučerašnjem sastanku, na kojem se razgovaralo o stanju u Turističkoj zajednici, njena direktorica Nikolina Vicelić ponudila ostavku koja je i prihvaćena.

- Želim joj zahvaliti na radu u razdoblju dok je bila na čelu Turističke zajednice grada, no naši pogledi se razilaze - kazao je Vlahušić dodajući kako će ovih dana sazvati Vijeće TZ koje će prihvatiti njenu ostavku, a potom raspisati natječaj za novog direktora. Imali smo različite poglede na stanje oko unapređenja rada Turističke zajednice, kazao je Vlahušić te dodao kako je 'ta priča za njega završena'.

Nikolina Vicelić izabrana je za direktoricu Turističke zajednice grada Dubrovnika prije tri mjeseca, a prije toga obnašala je dužnost članice Uprave Jadranskih luksuznih hotela.