×

Dobrovoljno čišćenje lokalne plaže u Dubrovačkim vrtovima sunca

Zaposlenici resorta Dubrovački vrtovi sunca izvrstan su primjer društveno odgovornog ponašanja u turizmu te su organizirali čišćenje plaže, pripremajući se za novu turističku sezonu
Čišćenje plaže u Orašcu
Čišćenje plaže u Orašcu

Prošle subote u Dubrovačkim vrtovima sunca zaposlenici resorta, u sklopu svog programa odgovornog poslovanja, organizirali su akciju godišnjeg čišćenja plaže za lokalnu zajednicu pripremajući se za novu turističku sezonu. Primarni cilj ove manifestacije bio je osigurati sigurnost i čistoću susjedne plaže za lokalno stanovništvo i posjetitelje mjesta Orašca, koji vraća svoju poziciju kao vrlo važna turistička destinacija na dubrovačkom području.

Na lijep i sunčan dan od 8 ujutro do 12 poslije podne, više od 60 osoba je sudjelovalo u čišćenju plaže, uključujući zaposlenike resorta, stanovnike Orašca te članove lokalne vatrogasne brigade. Orašac je vrlo bitna destinacija za turizam u regiji Dubrovačko-neretvanske županije. Svi sudionici su se zabavili dok su ujedno i sudjelovali u ovoj dobrotvornoj akciji, sve u nastojanju da Orašac postane što veća atrakcija za turiste za nadolazeću 2011. ljetnu sezonu u Dubrovniku.

Nakon vrijednog radnog dana team Dubrovačkih vrtova sunca organizirao je roštilj za sve one koji su pomogi u jutarnjem čišćenju, a zajednički duh i veselje se nastavilo sve do kasnih popodnevnih sati.

Dok su dramatična poboljšanja vidljiva na plaži, zahvaljujući svim sudinicima koji su pomogli u ovoj akciji, menadžment Dubrovačkih vrtova sunca zahvaljuje svima koji su došli i pomogli u ovoj manifestaciji.