×

Dubrovnik Palace najbolji hotel u Hrvatskoj

Travel.ru najpopularniji turistički portal u Rusiji nagrade dodijeljuje u sklopu sajma MITT. Najbolje biraju turisti koji su koristili njihove usluge.
Dubrovnik Palace najbolji hotel u Hrvatskoj

Travel.ru, najpopularniji turistički portal u Rusiji predstavio je, u sklopu turističkog sajma MITT u Moskvi, svoje godišnje nagrade - "Travel.ru Star", a među nagrađenima su se našli i predstavnici Hrvatske - grad Dubrovnik kao najbolja odmorišna destinacija središnjeg Mediterana, te hotel "Dubrovnik Palace" kao najbolji hotel u Hrvatskoj.

Nagrade "Travel.ru Star" dodjeljuju se od 2003. godine najboljim destinacijama, avio kompanijama, hotelima i turističkim agencijama diljem svijeta, a biraju ih ruski turisti koji su koristili njihove usluge. Na internet portalu glasuje ih svake godine po nekoliko tisuća. Grad Dubrovnik i hotel Palace osvajanjem ove nagrade našli su se tako u probranom društvu odredišta poput turskog Kemera, egipatskog Sharm-el-Sheikha i španjolskih Tenerifa, te luksuznih hotela poput "Madinat Jumeirah" hotela u Dubaiju, "Four Seasons" hotela u Limassolu i "Kempinski" hotela u Goi.

- Puno nam znači da su nas najboljima proglasili upravo ruski turisti, kojih je kod nas sve više. Svrstali su nas u jako dobro društvo velikih hotela iz cijelog svijeta. Do osvajanja nagrade nismo ni znali da smo nominirani. Bilo je to ugodno iznenađenje - kaže Zrinka Marinović iz odnosa s javnošću Jadranskih luksuznih hotela, u čijem vlasništvu je hotel "Dubrovnik Palace". Rusa je u Dubrovniku više otkad su im, dodaje, prošle godine ukinute vize za Hrvatsku.

- Najviše dolaze charterima, a na godišnjoj razini čine 15-tak posto naših gostiju. U Dubrovnik Palaceu odsjedaju uglavnom obitelji. Riječ je o gostima koji ne traže nešto posebno, ali traže da je usluga jako kvalitetna - ističe Marinović.

Dubrovnik Palace je luksuzni hotel s pet zvjezdica, koji je otvoren 2004. godine i od tada je jedan od poželjnijih kongresnih i "leisure" hotela u regiji.


'Travel.ru Star' nagrade

Najbolja odredišta:
Baltičko more - Jurmala (Latvia)
Zapadni Mediteran- Costa Dorada (Spain)
Centralni Mediteran - Dubrovnik (Croatia)
Istočni Mediteran - Kemer (Turkey)
Europska obala Atlantika - Tenerife (Spain)
Crveno more - Sharm el-Sheikh (Egypt)
Jugoistočna Azija - Boracay (Philippines)
Indijski ocean, Bliski istok i Centralna Azija - Maldivi
Afrika (osim Egipat) - Agadir (Morocco)
Karipsko more - Cancun (Mexico)
Sjeverna i Južna Amerika - Cancun (Mexico)
Australia i Oceania - Bora Bora (Frencuska Polinezija)
Otočni resort - Boracay (Filipini)

Najbolji hoteli:
Egipat- The Savoy Sharm El Sheikh 5* (Sharm el-Sheikh)
Turska - Amara Dolce Vita 5* (Kemer)
Bugarska - Admiral 5* (Golden Sands)
Ujedinjeni Arapski Emirati - Madinat Jumeirah 5* (Dubai)
Tailand - Royal Cliff Beach Resort 5* (Pattaya)
Tunis - Magic Life Manar Imperial 5* (Hammamet)
Španjolska - Gran Palas 5* (La Pineda)
Grčka - Aldemar Royal Mare 5* (Crete)
Cipar - Four Seasons 5* (Limassol)
Hrvatska - Dubrovnik Palace 4* (Dubrovnik)
Indija - The Leela Kempinski Goa 5* (Goa)