×

Miomirisni Lošinj stiže u Zagreb

Na prestižnoj adresi, u centru Zagreba, uskoro će se otvoriti miomirisan Lošinj hotels&villas „info&booking boutique", gdje će se posjet Lošinju krojiti „po mjeri" svakoga gosta
Miomirisni Lošinj stiže u Zagreb

Lošinj Hotels & Villas će uskoro otvoriti vrata svog „info&booking boutiquea" na prestižnoj adresi Gundulićeva 12, u centru Zagreba. U opuštenom ozračju, uz miomirise otočkog bilja i šalicu lošinjskog čaja, gost će se moći upoznati s atraktivnim wellness, konferencijskim i obiteljskim ponudama kroz video i foto materijale. LH&V „info&booking boutique" otvara se s ciljem da se za svakog pojedinog gosta „skroji" jedinstvena ponuda za savršen odmor na Lošinju, otoku vitalnosti.

„Želja nam je proaktivno podsjetiti da je Lošinj, kao najbliži «pravi» otok kontinentalnoj Hrvatskoj, zapravo jedinstvena mikroklimatska destinacija, ljekovitih karakteristika, atraktivna za odmor tijekom cijele godine. Novouređeni hoteli iz Lošinj Hotels & Villas grupacije nude apsolutno svu udobnost kako bi i najzahtjevniji gost uživao u savršenom odmoru. U šarmantnoj, opuštenoj atmosferi LH&V „info&booking boutiquea" prilagodit ćemo ponudu vašim željama kako bi vaš posjet Lošinju bio nezaboravno iskustvo.», pojasnila je Vesna Hocenski, glasnogovornica LH&V-a.

U LH&V „info&booking boutique" možete svratiti kako biste se nakratko opustili u miomirisima i ljepotama Lošinja te se upoznali s novostima iz velike kolekcije atraktivnih pogodnosti: first & last minute aranžmanima, odmorom za cijelu obitelj, konferencijskim i team building paketima za korporativne klijente, wellness paketima autohtonim aromatičnim i ljekovitim biljem, kao i jedinstvenim ponudama za nezaboravna vjenčanja ili bračna putovanja.