×

Otvorena nova konferencijska dvorana u Zagrebu - Nova Galerija

Prije nekoliko dana u Zagrebu je otvorena nova polivalentna konferencijska dvorana za održavanje različitih vrsta skupova.
Nova Galerija
Nova Galerija

Prije nekoliko dana, na blagdan Valentinova, u Zagrebu je svečano otvorena nova dvorana za održavanje različitih vrsta skupova, Zlatna dvorana u kompleksu Nova Galerija na Zagrebačkoj aveniji.

Velika Zlatna dvorana je polivalentna te se može koristiti za konferencije, sastanke, seminare, domjenke, proslave, prezentacije, promocije i sl., maksimalnog kapaciteta do 300 osoba.

Osim velike dvorane, u ponudi je i manja dvorana od 120m² za organizacije manjih sastanaka i seminara do 50 osoba. Uz konferencijske dvorane u kompleksu Nova Galerija se nalazi i 50 moderno uređenih apartmana sa ukupno 180 ležaja, koji se iznajmljuju na jedan dan ili dulje. Svi sudionici konferencija te drugih evenata ostvaruju posebne popuste na redovne cijene smještaja. Također, sudionici imaju osiguran garažni parking. U sklopu kompleksa nalazi se i restoran, wellness centar, caffe bar, fitness centar, kemijska čistionica i frizerski salon.

Voditelj novog konferencijskog centra Tomislav Delivuk ističe: „Dvorana je opremljena najnovijom high-tech opremom, poput digital signage sustava označavanja i AMX centralnim sustavom upravljanja uređajima, a korisnicima je na raspolaganju besplatni bežični Internet i besplatan parking. Nadamo se da će nas brzo prepoznati organizatori srednje velikih poslovnih skupova, kao i privatni korisnici u segmentu vjenčanja.“