×

PoslovniTurizam i Kongres

Regionalni MICE magazin Kongres od idućeg broja bit će bogatiji za poseban Hrvatski prilog, a uređivanje tog priloga preuzima PoslovniTurizam, kao vodeći domaći medij specijaliziran za kongresni i poslovni turizam!
Kongres Magazine + PoslovniTurizam
Kongres Magazine + PoslovniTurizam

Poštovane kolegice i kolege,

velika nam je čast predstaviti vam novost koja će zasigurno donijeti  novu vrijednost domaćoj kongresnoj industriji.

Naime, regionalni MICE magazin Kongres od idućeg broja bit će bogatiji za poseban Hrvatski prilog, a uređivanje tog priloga preuzima PoslovniTurizam, kao vodeći domaći medij specijaliziran za kongresni i poslovni turizam! Suradnja je dogovorena u Ljubljani  na nedavno održanoj kongresnoj burzi Conventa, a osim uređivačke politike, obuhvaća i prodajno-marketinški nastup.

Što to znači za vas, naše klijente i partnere?
Puno toga. Hrvatska će biti jače zastupljena u snažnom regionalnom MICE časopisu koji ima bazu od preko 30.000 čitatelja, mahom regionalnih i stranih agencija i organizatora. Informacije koje na taj način odlaze u svijet o našoj zemlji i našoj MICE ponudi bit će ažurnije i potpunije, a potencijalni kupci informiraniji.

Pozivamo vas da nam se javite s prijedlozima tema o kojima biste voljeli čitati. Želite li pak i sami nešto napisati, obraditi neku temu  - otvoreni smo za suradnju. Naravno, ne zaboravite nam slati  svoje PR materijale, najave događanja i sl.

Na kraju, ali ne i najmanje važno,  odsad ćete imati i jednu brigu manje u vezi oglašavanja. Naime, sve vezano za oglašavanje u Kongresu također možete dogovoriti s nama! Ne samo da ćete uštedjeti na vremenu zbog jednostavnije komunikacije, nego će vaš budžet biti sretan jer smo za vas pripremili posebne, povoljnije uvjete...


Što mi očekujemo od suradnje?
"Internet i dalje ostaje primarni fokus našeg interesa i djelovanja, a suradnja sa uglednim regionalnim časopisom svakako predstavlja idealnu nadogradnju našeg medija  u smislu ciljne publike i dosega prema stranim kupcima.

Sličnosti naših stavova prema industriji su nas dovele do suradnje, a različitosti naših medija će je učiniti uspješnom, te našim klijentima donijeti dodatnu vrijednost."

Daniela Kos, voditeljica projekta PoslovniTurizam


"Uredništvo Kongres magazine vjeruje kako je ova suradnja ključ našeg napretka jer će suradnja s PoslovnimTurizmom obogatiti naš sadržaj i dati Hrvatskoj vidljivije mjesto, koje zaslužuje obzirom na svoju postojeću ponudu te brzi razvoj poslovnog turizma.

PoslovniTurizam i Kongres magazine idu ruku pod ruku prema zajedničkom cilju, koji će objema stranama pružiti veću prepoznatljivost. Vjerujemo kako smo zajedno jači. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže te da zajednički postignemo željene rezultate."
Jan Klavora, assistant to the Editor-in-Chief