×

Slijedi rekonstrukcija „Sea Stara“

Prvi „event“ brod na našem području, unatoč sveprisutnoj recesiji, iza sebe ima uspješnu poslovnu godinu, a ove zime započela je rekonstrukcija interijera broda i njegova prilagodba najsuvremenijim zahtjevima.
Foto: Dulist
Foto: Dulist

Ove zime započela je rekonstrukcija interijera broda i njegova prilagodba najsuvremenijim zahtjevima. Sea Star prvi je „event“ brod na našem području, kapaciteta 400 putnika, a može se koristiti kao sala za zabave, mjesto za sastanke, kao ekskluzivni restoran ili posebno osmišljen lounge bar.

Seastar je dug 45 i širok 10,5 metara, a brzina mu je 14 čvorova. Kapacitet mu je 400 osoba, a otvorena paluba 100 osoba.

Novo lice
Skrojen je posebno za ekskluzivna dnevna i noćna krstarenja, za jednodnevne poslovne skupove, obljetnice, vjenčanja, prezentacije, konferencije i slično.
 
Nova direktorica Karmen Kutnjak, koja će na tu funkciju početkom veljače zamijeniti Zorana Garbina, koji i dalje ostaje zapovjednikom broda, kaže kako će obnova broda potrajati do ožujka ove godine.
 
- Radimo kompletnu renovaciju sa dizajnericom Marom Pezzi kako bi brod dobio potpuno novo lice, svježinu i polet. Bit će moderniji, elegantniji i prozračniji, ono što zahtijevaju potrebe naših klijenata. Iz iskustava po svijetu na sličnim brodovima, pokušali smo Sea Star još više prilagoditi potrebama tržišta - ističe Kutnjak te dodaje kako je brod i do sada bio prilagođen klijentima, osim donekle interijera.

- To je najveća investicija na kojoj radimo. Kroz ovu godinu nadogradit ćemo palubu, pokriti je tendom te će se i taj dio broda više iskorištavati, što nije bio slučaj do sada – govori te kako se rekonstrukcija broda radi prema svim međunarodnim certifikatima i standardima.
- Sada u prvoj fazi nećemo mijenjati stolove i sjedalice. Njih ćemo obnoviti u slijedećoj fazi, ili ovoga ljeta ili u podsezoni, što će dati još jednu novu dimenziju Sea Staru - zaključila je Kutnjak.

Također dodaje kako ne odustaju od glavne namjene broda, a to je organiziranje događanja.


Dobar booking
- Naša ciljana skupina su organizirane zatvorene grupe stranaca, mahom poslovni i korporativni klijenti, s time da ćemo i dalje povremeno organizirati i različita događanja za lokalno stanovništvo - naglasila je Karmen Kutnjak, istaknuvši kako će prvi „event“ biti organiziran upravo u ožujku, nakon svečanog otvaranja novouređenog broda.

Većinom servisiramo strance, i u tome nema krize. Booking nam je vrlo dobar za ovu godinu, a što se tiče poslovnih putovanja, ona se i dalje organiziraju., govori Karmen Kutnjak

- Većinom servisiramo strance, i u tome nema krize. Booking nam je vrlo dobar za ovu godinu, a što se tiče poslovnih putovanja, ona se i dalje organiziraju. Nadam se da ćemo u tome biti još uspješniji. Već imamo nekoliko potvrđenih projekata, koji će se realizirati u predsezoni i podsezoni. U srpnju i kolovozu odlazimo standardno u srednju Dalmaciju. Vjerujemo da će ova godina biti znatno bolja od prošle, koja je bila dobra, no mogla je biti bolja jer nismo uspjeli postići planirani proračun - ističe Kutnjak te dodaje kako unatoč bogatstvu Dubrovnika, Sea Star je doprinio razvoju destinacije i šarolikosti u turističkoj ponudi.