×

Strateško povezivanje Generalturista i Sunčanog odmora

Hrvatski turoperateri Generalturist i Sunčani odmor sklopili su ugovor o strateškom partnerstvu pri organizaciji putovanja u Tunis. Zajednički charter letovi iz Zagreba i širenje dostupnosti međusobno različitih a vrlo kompatibilnih aranžmana za Tunis kroz sve prodajne kanale pridonosi razvoju produkta Tunis, koji je svima u interesu.
Strateško povezivanje Generalturista i Sunčanog odmora

'Povoljne cijene, vrlo kvalitetni hoteli i polasci charter zrakoplova iz Zagreba učinili su Tunis vrlo popularnom destinacijom za ljetovanje, a hrvatski građani sve češće to prepoznaju. Partnerstvo između turoperatora je prirodno i logično, posebno s obzirom na činjenicu da je Generalturistov partner TUI najbolji dobavljač produkta Tunis na svijetu, a radi i za Sunčani odmor. U toj se konstelaciji nalazi prilika za povezivanje i udruživanje snaga, te najkvalitetniji nastup na tržištu', rekao je Dario Guljelmović, Generalturistov direktor produkcije.
Sunčani odmor je mladi touroperator, u vlasništvu poznatog luksuznog tuniškog lanca hotela El Mouradi Sunshine Holidays grupacije koja se rasprostranila u Engleskoj kao Justsunshine turoperator, u Mađarskoj kao Taurus Reisen, u Srbiji kao Sunline travel, u Sloveniji kao Oasis Tours specijaliziran za organizaciju putovanja u Tunis, a po novome i u Egipat, stoji u priopćenju.