×

Valamar nagradio najbolje zaposlenike

Turistička grupacija Valamar dodijelila je priznanja za izvrsnost svojim najboljim zaposlenicima i radnim timovima koji su dali izniman doprinos rezultatima ostvarenima u ovogodišnjoj sezoni. Priznanja su uručena na godišnjem okupljanju zaposlenika Valamara u hotelu Valamar Diamant u Poreču.

Ove godine Valamar je dodijelio tri ravnopravna priznanja za zaposlenika godine i to Gracijeli Čalović, konobarici iz hotela Albona u Rapcu, Franki Hazdovac, recepcionarki u Valamar Lacroma Resortu u Dubrovniku i Barbari Peteh Kurelić, specijalistu za direktni marketing.

Gracijela Čalović
posljednjih 20 godina radi u istom objektu u Rapcu - Albona Hotel & Residence. Odgovorna, poštena i strpljiva u odnosu s gostima i kolegama, Gracijela iznimnu pažnju u poslu poklanja detaljima, dok je posebice pozitivnim ocijenjen njezin entuzijazam i uspjeh u prenošenju svojeg znanja i iskustva mlađim kolegama. I prošle i ove godine, na temelju anketa zadovoljstva gostiju, proglašena je najboljim radnikom u svom objektu, a u ovoj godini i najboljim radnikom u Rapcu d.d.

Franka Hazdovac počela je u domaćinstvu novootvorenog Valamar Lacroma Resorta u Dubrovniku kao sezonski radnik, a potom je prešla na recepciju. Nadređeni, kolege i gosti prepoznali su je kao iznimnog zaposlenika s velikim profesionalnim potencijalom.

Barbara Peteh Kurelić zadužena je za web stranice u direktnom marketingu (Valamar web i blog, naturistički portal itd.). Ova je godina bila iznimno izazovna za Valamarovu direktnu prodaju i marketing, ali Barbara je svojim pozitivnim stavom i velikom radnom etikom uspjela donijeti rezultat i održati dobar duh u cijelom timu.

Priznanje za najbolje rezultate postignute u 2009. u segmentu hotela u ime svih zaposlenika primio je Eđidio Čekić, direktor porečkog hotela Valamar Rubin. Taj je hotel priznanje zaslužio iznimnim financijskim rezultatima poslovanja te je u ovoj godini među hotelima ostvario najveću bruto operativnu dobit (GOP) po sobi te najveći udjel GOP-a u neto operativnom prihodu u odnosu na planirane rezultate. Vrijedi istaknuti da Valamar Rubin ove godine bilježi i značajan porast zadovoljstva gostiju i zaposlenika.

Priznanje za najbolji rezultat u kamping segmentu ostvario je krčki naturistički kamp Politin, a priznanje je u ime svih zaposlenika preuzela Kata Braut, direktorica kampa. Politin je u ovoj godini među kampovima ostvario najveću bruto operativnu dobit po sobi te najveći udjel GOP-a u neto operativnom prihodu u odnosu na planirane rezultate, kao i odlične ocjene u rezultatima zadovoljstva gostiju i zaposlenika. Ovaj kamp nalazi se u očuvanoj prirodi nadomak grada Krka.

Drugu godinu zaredom hotel Valamar Bellevue iz Rapca zasluženo je dobio nagradu za najveći napredak u ostvarenim rezultatima. Priznanje je u ime svih zaposlenika preuzela direktorica hotela Klaudia Verbanac. Tim ovog hotela polučio je najveće poboljšanje bruto operativne dobiti u posljednje tri godine te je ostvario iznadprosječan rezultat zadovoljstva gostiju, ali i zaposlenika. Smješten je iznad prekrasnih rabačkih plaža s pogledom na more i kvarnerske otoke i idealan je za opuštanje i obiteljski odmor, stoji u priopćenju kompanije.