×

Vikend gosti besplatno do Lošinja

Za goste koji će od 11.02. do 17.04. provesti vikend u hotelu Aurora organizira se svakoga petka besplatan autobus za Lošinj, s povratkom u nedjelju.

Danas je na Lošinju potpisan ugovor između Grada Malog Lošinja i tvrtke Jadranka hoteli - Lošinj hotels & Villas o sufinanciranju besplatnog autobusnog prijevoza na relaciji Zagreb-Mali Lošinj-Zagreb.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Gari Capelli i član Uprave Jadranka hotela d.o.o. Damir Mlacović, a potpisivanju je nazočila i direktorica TZ Grada Malog Lošinja Đurđica Šimičić.

Besplatni prijevoz od Lošinja do Zagreba osigurava se za sve goste koji se odluče vikend provesti u wellness hotelu Aurora u Sunčanoj uvali, a sve u cilju produljenja sezone.

Autobus će iz Zagreba polaziti u 15.30 sati s perona 502 svakoga petka od 11. veljače do zaključno 15. travnja. Povratak gostiju je u nedjelju u 16 sati, kada autobus kreće ispred Aurore. Cijena boravka u Aurori iznosi 669 kuna po osobi i uključuje dva polupansiona u dvokrevetnoj sobi, uz večernji live cooking, besplatnu relax zonu i brojne druge pogodnosti.