×

Hotel Katarina

Dugopolje-Split

Hotel Katarina je suvremeno uređen i bogato opremljen hotel sa 181 smještajnom jedinicom i 403 ležaja, kategorije 4 zvjezdice koji se nalazi u Dugopolju na izlazu autoputa za Split. Udaljenost do grada Splita 12 km ili cca 10 min vožnje. Prvi smo hotel na području Dugopolja, te zbog izuzetno dobrog položaja garantiramo brzu povezanost s gradom Splitom i brzorastućom poslovnom zonom Dugopolje. 
4Broj zvjezdica
6Broj dvorana
1200Kapacitet najveće dvorane
181Broj smještajnih jedinica
Hotel Katarina

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Katarina Hotel idealno je mjesto za poslovne putnike, kao i za sve koji žele otkriti povijesno – kulturnu baštinu nemjerljive vrijednosti, upoznati jednu od najljepših obala na svijetu i uživati u gastronomskim delicijama dalmatinske kuhinje.

Dok ste s jedne strane ulazom na autocestu povezani s cijelom Hrvatskom, s druge strane ste samo 15 kilometara udaljeni od prekrasne dalmatinske obale i nadaleko poznatih znamenitosti, odabirom Katarina Hotela birate idealno mjesto za Vaš boravak u regiji grada Splita.

Smještaj u vrhunski opremljenim sobama samo je jedna od pogodnosti koje se nude u Hotelu, a izvrsno je rješenje za one koji traže poslovni hotel. Moderno uređena i luksuzno opremljena 181 smještajna jedinica i 403 ležaja, uključujući i 7 prostranih apartmana, te 5 junior suite-a, posebno su dizajnirane kako bi zadovoljile potrebe sofisticiranih i modernih gostiju.

Konferencijski sadržajiBilo da ste u potrazi za lokacijom za manji sastanak, team konferenciju, sastanak upravnog odbora, treningom ili velikom konferencijom, naših 6 dvorana dizajnirane su kako bi prihvatile događaje bilo koje vrste. Katarina Hotel raspolaže sa 24-satnim poslovnim centrom i konferencijskim prostorom, te prostorom za sastanke uz potporu tehničkog osoblja, iznajmljivanje računala i audiovizualne opreme, tako da se Vaš događaj može organizirati s lakoćom. Od velike pomoći biti će Vam usluga priređivanja banketa, izložbeni prostor, pristup internetu i catering.

Kongresna dvoranaVelika novoizgrađena višenamjenska Kongresna dvorana je arhitektonski i infrastukturno prilagođena za održavanje tri neovisna događaja istovremeno, te funkcionalno povezana sa postojećim sadržajima Hotela. Dvorana, kapaciteta 1.200 mjesta u kino postavi i 900 mjesta u banket postavi idealna je za Vaše kongrese, seminare, prezentacije, manje i veće sastanke, izložbe, modne revije i slične događaje.

Kako bi Vaše okupljanje prošlo bez ikakvih problema, nužna je dobra opremljenost dvorane, te je stoga naša dvorana opremljena najsuvremenijom informatičkom tehnologijom. Osim toga našim klijentima nudimo i mogućnost najma računala i audiovizaulne ipreme, pristup internetu i izložbeni prostor.

SobeVrhunski smještaj jedna je od karakteristika hotela Katarina. Našim gostima na raspolaganju su moderno namještene, luksuzne sobe i apartmani Superior kategorije: 63 sobe sa bračnim ležajem, 96 soba s odvojenim krevetima, 7 apartmana, 3 obiteljske sobe, 5 junior suite-a i 7 soba prilagođenih za osobe s invaliditetom.

Superior sobe, apartmani i junior suite-i nude beskompromisni komfor u zemljanim paltema boja kako biste uživali u opuštajućoj atmosferi i potpunom osjećaju prostora. Sve sobe su klimatizirane i opremljene telefonskom linijom, priključkom za internet, mini barom, sefom, TV-om sa sateltskim programima, sušilom za kosu ...

Ovisno o zahtjevima gostiju, sobe su opremljene s bračnim krevetom vrhunske kvalitete dimenzija 180x210 cm ili dva odvojena kreveta dimenzija 110x210 cm. Površina sobe varira od 27 do 39,5 m², površina apartmana iznosi 46,9m², a površina Junior suite-a je 43,85 m².

RestoranRestoran i barovi s posebnim težištem na udobnost i visokim standardom usluge, zadovoljiti će različite potrebe naših gostiju. Biti ćete razmaženi izborom u pogledu hrane tako da možete biti sigurni da ćete pronaći nešto ukusno za svoje nepce. Moderno namješten a' la carte restoran i šarmatno osoblje nude svaki dan najbolji izbor hrvatskih specijaliteta – art cuisine, širok izbor vina i pogled na dinamični grad.

BaroviElegantno uređen aperitiv bar integriran je u predvorje hotela i istinsko je utočište za sve ljubitelje rituala ispijanja kave. Atmosfera je idealna za kratke poslovne sastanke, kao i za opušteno druženje uz piće i ugodnu glazbu, uslužno osoblje i veliki izbor dnevnih novina kao i korištenje besplatnog interneta.

Na 2.katu sjestio se još jedan bar, gdje ćete pronaći ugodno mjesto za opuštanje i ugodno druženje, bilo poslovno ili privatno. Uz ljubazno osoblje, ugodnu glazbu i atmosferu nudimo širok izbor pića i koktela.

WellnessAko ste u potrazi za odmorom i opuštanjem, možete uživati u našem wellness centru na sedmom katu. Iz ponude možete izabrati masaže i raznovrsne tretmane, fitness i saunu. Ne zaboravite svoj kupaći kostim jer naš hotel raspolaže s unutarnjim bazenom i jacuzzijem, kao i prostorom za privatno korištenje, koji su u svakom trenutku na raspolaganju svim ljubiteljima zdravog načina života.

Ostali sadržaji i usluge- garaža sa 74 parkirna mjesta
- veliko parkiralište sa 180 parkirnih mjesta
- poslovni centar i internet ugao
- usluge slanja faxa, kopiranja i internet usluge uz brzi žičani i bežični internet

O destinacijiSplitsko područje izuzetan je dio Hrvatske, a njegova ljepota naglašena je očaravajućim povijesnim događajima, spomenicima i kulturnim manifestacijama. Katarina Hotel je smješten između UNESCO bisera: grada Splita, Trogira, Salone, te grada Sinja, pozornicu svjetski poznate Sinjske Alke. Sinjska Alka viteška je igra, a potječe od povijesne pobjede naroda Cetinske krajine nad Turcima 15. Kolovoza 1715. i održava se svake godine početkom kolovoza. Sinjski alkari natječu se u gađanju alke (prsten), jašući srebrom ukrašene konje i noseći izvorne kosime sačuvanih u spomen na Pobjedu.

Prilično posebno, zar ne?

Sustainable Hotel

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Kongresna dvorana

Najveći kapacitet: 1200. Površina: 1245m²
1200---900-

Konferencijska sala

Najveći kapacitet: 150. Površina: 208m²
150110-80100-

Sala za sastanke 1

Najveći kapacitet: 25. Površina: 42m²
2520-14--

Sala za sastanke 2

Najveći kapacitet: 25. Površina: 42m²
2520-14--

Sala za sastanke 3

Najveći kapacitet: 25. Površina: 42m²
2520-14--

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • TV
 • DVD/Blu-Ray player
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Mikrofon
 • Mikrofon bežični
 • Izložbeni prostor

Usluge

 • Catering
 • Parking

Udaljenosti

15Centar grada(km)
30Zračna luka(km)
15Autobusni kolodvor(km)
15Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Matice hrvatske 421204 Dugopolje-Split, Hrvatska
tel: 021 712 333faks: 021 712 334
mail: web: www.hotelkatarina.hr
Matilda KežićProdaja
tel: 021 712 333faks: 021 712 334
mail:
Hotel Katarina

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati