×

Restaurant Sesvetska dolina

Zagreb

Gastronomska oaza smještena u neposrednoj blizini sesvetske šume, restoran Sesvetska dolina osnovan je 1990. godine u sklopu sesvetske kuglane i nogometnog kluba Sesvete. Vrlo brzo, ovaj ugostiteljski objekt postao je mjesto okupljanja zagrebačkih gurmana
2Broj dvorana
75Kapacitet najmanje dvorane
250Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Ovo tradicijsko mjesto okupljanja poznatih javnih osoba, sportaša i sportskih delegacija, umjetnika, političara i njihovih gostiju nudi svakom posjetitelju vrhunski gastronomski doživljaj u koji su uključena gotova sva nacionalna jela pripremljena od probranih prirodno uzgojenih namirnica. Gosti svakodnevno mogu uživati osim u širokom izboru tradicionalnih jela i u jelima koji se redovito oplemenjuju svježim sezonskim namirnicama.

Bogata gastronomska ponuda
Bogata gastronomska ponuda uključuje širok izbor svih vrsta mesa i mesnih prerađevina, koji se pripremaju u okvirima nacionalnih kuhinja, od roštilja, peke, ražnja do klasičnih varijanti pečenja sa svim tradicionalnim dodacima pojedinih kuhinja. U restoranu Sesvetska dolina posebno se ponose sa ponudom jela od teletine kao npr. teletina ispod peke na nekoliko načina specijalitet šefa kuhinje, nudimo različite vrste jela sa roštilja te vrhunskog pečenja kao specijaliteta kuće.Pohvaliti se možemo i širokim izborom jela od divljači te svinjskih i telećih specijaliteta.

Značajno mjesto u ponudi ovog restorana zauzimaju riblji specijaliteti koji na zagrebačku trpezu promptno stižu netom što ih vrijedne ruke ribara ulove u jadranskom akvatoriju, kao i u izboru kruha koji se peče ispod peke i kolača isključivo iz domaće radinosti. 

Vinska karta
Osim raznovrsne ponude hrane za sve ljubitelje dobre kapljice tu je i široki izbor vrhunskih hrvatskih vina, od Dalmacije, Istre do Slavonije. Vinska karta svojim izborom i stručnošću oplemenjuje se i redovito dopunjava pri čemu se pazi da i najzahtjevniji gosti mogu uživati u zadovoljstvima izabranih vrhunskih vrsta vina.

Vrhunski ugođaj za svečanosti i proslave
Restoran Sesvetska dolina zbog svoje veličine, položaja, komfornosti i intimnog ozračja izuzetno je pogodan za organiziranje svadbenih svečanosti, različitih poslovnih i obiteljskih proslava, promocija, krštenja do prigodnih domjenaka.

Za te prigode postoje dvije klimatizirane sale koje sve ovisno o broju posjetitelja nude mogućnost vrhunskog ugođaja za svakog gosta.

Prva sala može ugostiti do 75 osoba, dok u drugoj većoj u svečanostima i ostalim prigodama može uživati i do 250 osoba. Ukoliko dovoljno rano osigurate veliku salu za vašu svečanost, mala sala može se promjeniti u igraonu za djecu pa tako nesmetano možete se opustiti u vašoj svečanosti ili svečanosti vaših najmilijih. 

Catering
Također organiziramo i usluge cateringa po dogovoru.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Mala dvorana

Najveći kapacitet: 75.
----75-

Velika dvorana

Najveći kapacitet: 250.
----250-

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Bistrička bb10360 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 2063 641
mail: web: www.sesvetska-dolina.com
Ivica Bikićvoditelj
mail:

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati