×

Valamar Koralj

Krk

Valamar Koralj Romantic Hotel smješten je iznad slikovite uvale u miru borove šume sa prekrasnim pogledom na kristalno Jadransko more, samo desetak minuta hoda šetnicom uz more do starogradske krčke jezgre. Moderne, dobro opremljene sobe i suit-ovi zadovoljavaju potrebe smještaja osoba bilo da putuju sami ili u grupama većim od 6 osoba. Cjelokupni smještaj ima pogled na tirkiznu ljepotu kvarnerskog zaljeva ili borovu šumu koja pruža djelić mira i opuštenosti samo nekoliko koraka od mora.
3Broj zvjezdica
2Broj dvorana
120Kapacitet najveće dvorane
193Broj smještajnih jedinica
Valamar Koralj

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Radni dio Valamar Koralj Romantic Hotel pruža savršen način spajanja poslovnih ciljeva sa doživljajem kulture i ljepote ovog zadivljujućeg otoka. Sa tako predivnim uređenjem hotel zadovoljava standarde potrebne za priređivanje vjenčanja, obljetnica, seminara, kongresa ili ostalih događanja.

Za potrebe kongresa i seminara, poslovni gosti zadovoljit će svoje zahtjeve sa dvije klimatizirane kongresne dvorane kapaciteta do 80 osoba. Dvorane pružaju udobnu i učinkovitu poslovnu atmosferu.

Spojite posao i užitak te pronađite novu energiju za vaše poslovne uspjehe. Dodatne usluge hrane, pića te društvenih aktivnosti mogu se dogovoriti što u ponudu uključuje pripremu banketa, poslovne ručkove, izlete brodom, degustacije u lokalnim vinskim podrumima i vrbničkim vinogradima.

Dodatni program hrane i pića
Poznat u povijesti kao Insula Aurea (Zlatni otok) zahvaljujući bogatoj ponudi plodova tla i mora, otok je bogat svojom specijalnom gastronomskom ponudom. Svježa riba, janjetina, sir, maslinovo ulje, pršut i Vrbnička žlahtina mogu se naći na krčkim menu-ima.

Za osvježenje u hotelu Valamar Koralj, nudimo Vam nekoliko varijanti coffee break-a, dok za poslovne ručkove ili „gala večere“ predlažemo neke od specijalnih menu-a kreiranih od strane naših kulinarskih stručnjaka

Dodatna ponuda / Wellness
Uživajte i ugodite si u novom wellnessu sa širokim izborom tretmana lica i tijela ili uživajte u vrućim saunama ili turkoj kupelji. Fitness centar i sportski i rekreacijski programi dodaju posebnu notu za one sportski aktivnije goste.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Glagoljaška

Najveći kapacitet: 120. Površina: 180m²
120803550120140

Ulika

Najveći kapacitet: 30. Površina: 48m²
302020203040

Oprema

  • Video projektor
  • Platno/pano
  • Flipchart
  • Wi-Fi internet
  • TV
  • Fotokopirka
  • Printer
  • Skener

Usluge

  • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
25Zračna luka(km)
-Autobusni kolodvor(m)
55Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Vlade Tomašića bb51500 Krk, Hrvatska
tel: 051 221 063tel: 052 465 000faks: 051 221 063
mail: web: www.valamar.com/meetings-events
Lana Radolović JakusVoditelj MICE prodaje
tel: 052 408 052faks: 052 451 331
mail:
Valamar Koralj

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati