×

Ad Hoc - Centar za poduke i prevoditeljstvo

Osijek

Ad Hoc - Centar za poduke i prevoditeljstvo vam pomaže da napredujete privatno ili profesionalno. Znanje stranih jezika otvara nove poglede na svijet i doprinosi boljem shvaćanju drugih kultura i običaja. Nezamisliv je opstanak u poslovnom svijetu bez poznavanja stranog jezika – bilo kao prednost već pri zapošljavanju, bilo u daljnjem uspješnom poslovanju i komunikaciji s poslovnim partnerima.
Ad Hoc - Centar za poduke i prevoditeljstvo

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Simultano prevođenje

Usmeno/konsekutivno prevođenje rade za to osposobljeni stručnjaci. Prevoditeljski tim Ad Hoc-a sastoji se od stalnih sudskih tumača, stručnih savjetnika, tehničkog osoblja, vanjskih suradnika, izvornih govornika i lektora. Navedeno osoblje posjeduje dugogodišnje prevoditeljsko iskustvo, pa se tako medu našim suradnicima nalaze i neki od najstarijih/najiskusnijih sudskih tumača u Hrvatskoj.

Za usmeno prevođenje računa se vrijeme provedeno kod naručitelja. Za jedan dan usmenog prevođenja izvan prevoditeljeva prebivališta zaračunava se najmanje 8 sati. Naručitelj mora osim toga podmiriti putni trošak te troškove smještaja i hrane.

Stjepana Radića 1231000 Osijek, Hrvatska
tel: 031 215 500faks: 031 215 501
mail: web: www.adhoc.hr

Možda će vas zanimati