×

Ban Tours

Zagreb

Ban Tours d.o.o. putnička agencija / touroperator sa zaposlenih 27 djelatnika i širkom mrežom suradnika (učitelja skijanja, skippera, vodiča, pratitelja putovanja, prevodilaca) po veličini spada u srednje velike turističke agencije u Hrvatskoj, a po svojoj reputaciji, kvaliteti i značaju, spada u sam vrh turističkih kompanija u Hrvatskoj. Ban Tours potvrdio se kao vodeći organizator najvećih i najeminentnijih putovanja koji spajaju sportske događaje i kulturne sadržaje.
Ban Tours

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Našim korporativnim klijentima nudimo:
- poslovna putovanja
- posjet sajmovima i kongresima u inozemstvu
- poticajna (incentive) putovanja - organizaciju konferencija, kongresa i događanja u Hrvatskoj
- team building programe
- nautičke team building programe
- sportska i kulturna putovanja
- tečajeve stranih jezika u inozemstvu

Ban Tours je i vlasnik 15 potpuno novih Dufour jedrilica smještenih u Marini Frapa u Rogoznici te je ovlašeni zastupnik "Dufour Yachts".

Stručni tim Ban Toursa u stanju je brzo i kvalitetno organizirati svako Vaše poslovno putovanje, potpuno u skladu s Vašim potrebama. Naši djelatnici dostupni su Vam 24 sata, 7 dana u tjednu i u stanju su rješiti svaki zadatak koji stavite pred njih. Naši ugovori s hotelima i hotelskim lancima u Hrvatskoj i svijetu omogućuju Vam kvaliteten hotelski smještaj željene kategorije po najboljim mogućim cijenama, zrakoplovne karte također, transfere, rent - a - car, kao i ostale usluge koje Vam mogu zatrebati. Putne dokumente na Vaš zahtjhev dostavljamo na Vašu adresu.

Surađujemo s pouzdanim partnerima kao što su:
- Hotelski lanac Accor (Sofitel, Novotel, Mercure, Ibis...)
- Rezidor Hotel Group (Radisson Blu, Park inn, Regent Hotels...)
- Starwood Hotels (Sheraton, Westin, Le Meridien... )
- NH Hotels, Sol Melia Hotels, Maritim Hotels
- Marriott hotels
- Hilton Hotels

Našu brošuru poslovnih putovanja pogledajte ovdje.

Poseban segment ponude Ban Tours team building programa je jedrenje. Zaljubljenost u more, jedrenje, hrvatsku kulturnu baštinu, ljude, mjesta, jedrilice u vlasništvu, odgovornost prema tvrtci, djelatnicim i klijentima i prokušani team building savršeno su se ukomponirali u ovom programu.

- vještina jedriličarske posade - prepoznavanje osobina u poslovanju - izgradnja tima - posebnost i raznolikost lokacija - vrhunski stručnjaci - regate - škola jedrenja - kombinacija sa smještajem na kopnu i drugim aktivnostima i događajima

Visokokvalificirani djelatnici Ban toursa s podjednakom će se predanošću posvetiti opsežnoj organizaciji međunarodnog događaja svjetske važnosti kao što je to bilo Svjetsko rukometno prvenstvo za muškarce, međunarodnom kongresu sportske medicine ili stručnom seminaru Vaše tvrtke za pet sudionika. S povjerenjem nam prepustite sav posao oko organizacije kongresa, konferencija, seminara: od izrade posebne internetske stranice s registracijom sudionika, organizacije smještaja, osiguravanje potrebne audio-vizualne opreme, simultanog prevođenja i video linka do organizacije svečanih večera i ručkova, izleta i programa za osobe u pratnji. Vrhunska organizacija, know-how, posvećenost i najmanjem detalju, osobna briga za svakog sudionika učinit će Vaš poslovni događaj apsolutnim uspjehom i nezaboravnim događajem. 

Kaptol 1110000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 4881 800faks: 01 4814 808
mail: mail: web: www.micecroatia.com
Suzana MarkovićSales & Marketing Manager
tel: 01 488 1800faks: 01 481 4677
mail:

Možda će vas zanimati