×

Ban Tours

Zagreb

Ban Tours d.o.o. putnička agencija / touroperator sa zaposlenih 27 djelatnika i širkom mrežom suradnika (učitelja skijanja, skippera, vodiča, pratitelja putovanja, prevodilaca) po veličini spada u srednje velike turističke agencije u Hrvatskoj, a po svojoj reputaciji, kvaliteti i značaju, spada u sam vrh turističkih kompanija u Hrvatskoj. Ban Tours potvrdio se kao vodeći organizator najvećih i najeminentnijih putovanja koji spajaju sportske događaje i kulturne sadržaje.
Ban Tours

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Organizacija kongresa

Visokokvalificirani djelatnici Ban toursa s podjednakom će se predanošću posvetiti opsežnoj organizaciji međunarodnog događaja svjetske važnosti kao što je to bilo Svjetsko rukometno prvenstvo za muškarce, međunarodnom kongresu sportske medicine ili stručnom seminaru Vaše tvrtke za pet sudionika. S povjerenjem nam prepustite sav posao oko organizacije kongresa, konferencija, seminara: od izrade posebne internetske stranice s registracijom sudionika, organizacije smještaja, osiguravanje potrebne audio-vizualne opreme, simultanog prevođenja i video linka do organizacije svečanih večera i ručkova, izleta i programa za osobe u pratnji. Vrhunska organizacija, know-how, posvećenost i najmanjem detalju, osobna briga za svakog sudionika učinit će Vaš poslovni događaj apsolutnim uspjehom i nezaboravnim događajem. 

Kaptol 1110000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 4881 800faks: 01 4814 808
mail: mail: web: www.micecroatia.com
Suzana MarkovićSales & Marketing Manager
tel: 01 488 1800faks: 01 481 4677
mail:

Možda će vas zanimati