×

Ban Tours

Zagreb

Ban Tours d.o.o. putnička agencija / touroperator sa zaposlenih 27 djelatnika i širkom mrežom suradnika (učitelja skijanja, skippera, vodiča, pratitelja putovanja, prevodilaca) po veličini spada u srednje velike turističke agencije u Hrvatskoj, a po svojoj reputaciji, kvaliteti i značaju, spada u sam vrh turističkih kompanija u Hrvatskoj. Ban Tours potvrdio se kao vodeći organizator najvećih i najeminentnijih putovanja koji spajaju sportske događaje i kulturne sadržaje.
Ban Tours

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Nautički team building

Poseban segment ponude Ban Tours team building programa je jedrenje. Zaljubljenost u more, jedrenje, hrvatsku kulturnu baštinu, ljude, mjesta, jedrilice u vlasništvu, odgovornost prema tvrtci, djelatnicim i klijentima i prokušani team building savršeno su se ukomponirali u ovom programu.

- vještina jedriličarske posade - prepoznavanje osobina u poslovanju - izgradnja tima - posebnost i raznolikost lokacija - vrhunski stručnjaci - regate - škola jedrenja - kombinacija sa smještajem na kopnu i drugim aktivnostima i događajima

Kaptol 1110000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 4881 800faks: 01 4814 808
mail: mail: web: www.micecroatia.com
Suzana MarkovićSales & Marketing Manager
tel: 01 488 1800faks: 01 481 4677
mail:

Možda će vas zanimati