×

Da Riva

Opatija

Da Riva je turistička agencija sa sjedištem u Opatiji. Uspjeh naše agencije temelji se na širokom spektru ponude. Od samog početka ideja je bila pružati kompletna rješenja za putovanja te omogućiti profesionalnu, stručnu, brzu uslugu po mjeri svakog pojedinog klijenta.
Da Riva

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

MICE usluge

Garancija je dugogodišnje iskustvo te puno ljubavi i truda uloženog u razvoj usluga koje nudimo, te konačno epitet vodeće agencije u organizaciji izleta na području Kvarnera.

Uz gore navedeno posjedujemo i zavidno iskustvo u organizaciji KONGRESA, TURA i drugih događanja vezanih uz promocije, organizacije seminara (uključujući i zavidnu ponudu menua za Vaše posebne poslovne ručkove/večere).

Budući da posjedujemo zakupljene smještajne kapacitete u vodećim hotelima na području Kvarnera, te mogućnost ponude smještajnih kapaciteta na području cijele Hrvatske, preporučujemo se za ponudu istih. Opsežnu ponudu zaokružujemo ponudom turističkih vodiča koji posjeduju licence i zavidno iskustvo koje proizlazi iz dugogodišnjeg usavršavanja u sklopu naše agencije (engleski, njemački, talijanski, francuski, nizozemski..)

U ponudi su i različita vozila najviše kategorije, klimatizirana, u rasponu od 7,8 mjesta do mini-busova sa 15 mjesta, te autobusa sa 52 mjesta. 

Nudimo vam: 
* Profesionalnu pomoć u organizaciji
* Rezervacije hotelskih soba - booking
* Rezervacije sala za sastanke i najsuvremeniju audio-vizualnu opremu
* Organizaciju transfera
* Mogućnost cjelodnevnih i poludnevnih izleta (Istra, Brijuni, otoci...)
* Organizaciju ugostiteljskih usluga: welcome cocktaila, farewell cocktaila, gala večera u hotelima i izvan njih (istarske konobe, restoran Perun Mošćenice, restoran Kukuriku-Kastav, Enoteka Zigante-vinska proba + delicije od tartufa)
* Opsežna ponuda restorana u Opatiji i okolici (restoran Amfora Volosko, restoran Bevanda Opatija, restoran Dopolavoro Učka...)
* Tisak - prve i druge obavijesti, završnog programa, natpisa,  akreditacija, hostese, muzika...

M.Tita 17051410 Opatija, Hrvatska
tel: 051 272 990faks: 051 272 482
mail: web: www.da-riva.hr
Damir Nahmijassuvlasnik i menadžer
tel: 051 272 990mob: 091 2014 850faks: 051 272 482
mail:

Možda će vas zanimati