×

Diplomat

Zagreb

Diplomat d.o.o. pruža usluge konferencijskog (simultanog i konsekutivnog) prevođenja za privatne klijente i tvrtke, međunarodne korporacije, vlade, profesionalne udruge, institucije i udruge civilnog društva u području gospodarstva, kulture, medicine, politike, prava, tehnike i znanosti na hrvatskom i europskom tržištu prema najvišim profesionalnim standardima.
Diplomat

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Konsekutivno prevođenje

Konsekutivni prevoditelj sjedi za stolom sa sudionicima, sluša govornika i vodi bilješke. Kad govornik završi ili stane, prevoditelj prenosi njegovu poruku na ciljnom jeziku.

Konsekutivno prevođenje se koristi za manje sastanke tehničke ili povjerljive prirode, ili za formalne prilike kao što su radni ili svečani ručci ili večere te službeni posjeti, s manjim brojem sudionika i s dva ili najviše tri radna jezika.

Konsekutivni prevoditelji na sastancima prevode sami ili u timu od dva prevoditelja, ovisno o vrsti i trajanju sastanka.

Hercegovačka 10410000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 3755 353faks: 01 3756 245
mail: web: www.diplomat.hr
Jasenka Šafrandirektorica
mob: 091 5255 156
mail:

Možda će vas zanimati