×

Diplomat

Zagreb

Diplomat d.o.o. pruža usluge konferencijskog (simultanog i konsekutivnog) prevođenja za privatne klijente i tvrtke, međunarodne korporacije, vlade, profesionalne udruge, institucije i udruge civilnog društva u području gospodarstva, kulture, medicine, politike, prava, tehnike i znanosti na hrvatskom i europskom tržištu prema najvišim profesionalnim standardima.
Diplomat

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Simultano prevođenje

Simultani prevoditelji sjede u zvučno izoliranoj kabini s mikrofonom, putem slušalica slušaju govornika koji u dvorani govori na izvornom jeziku u mikrofon, te njegovu poruku gotovo istodobno prevode na ciljni jezik sudionicima konferencije koji putem slušalica slušaju prijevod na svoj jezik.

Simultano prevođenje ne zahtjeva dodatno vrijeme i savjetuje se za konferencije i sastanke s većim brojem sudionika na kojima se govore dva ili više jezika, te za prevođenje u medijima.

Simultani prevoditelji uvijek rade u timu, uz odgovarajuću tehničku opremu (kabine za konferencijsko prevođenje, mikrofoni, prijemnici).

Hercegovačka 10410000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 3755 353faks: 01 3756 245
mail: web: www.diplomat.hr
Jasenka Šafrandirektorica
mob: 091 5255 156
mail:

Možda će vas zanimati