×

Euromodul

Viškovo, Rijeka

EUROmodul je vodeći proizvođač urbane opreme u jugoistočnoj Europi.  
Euromodul

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Euromodul je tvornica i reklamne opreme, kontejnera sa proizvodnjom u Hrvatskoj (Viškovo-Rijeka) i u Srbiji (Nova Pazova), a zapošljava ukupno preko 100 djelatnika.

Šireći našu proizvodno - trgovačku mrežu na europske države, prepoznali smo tvrtku Ziegler kao partnera u Europi što nam otvara nove mogućnosti širenja
palete proizvoda i implementacije naših proizvoda na druga tržišta Europskih zemalja: Njemačku, Austriju, Švicarsku, Poljsku, Rumunjsku i Sloveniju. Sa partnerom Public Use nekoliko godina uspješno isporučujemo samočisteće sanitarije u Nizozemsku.
Pored naznačenog, bilježimo poslovne uspjehe i u Skandinaviji, Rusiji, Africi, Bliskom istoku..

EUROmodul urbana oprema

EUROmodul je vodeći proizvođač urbane opreme u jugoistočnoj Europi.
Posebna pažnja pri izradi svakog detalja urbane opreme: modernih, zaobljenih linija, inox konstrukcija koje se jednako uklapaju u stare jezgre kao i u moderne dijelove gradova i naselja.

Proizvodi EUROmodul urbane opreme se dijene na:

* autobusne nadstrešnice
* klupe za trgove, parkove, škole
* žardinjere
* stalci za bicikle
* ograde i stupići
* stupovi za zastave
* posude za otpatke
* eko sabirnici otpada
* rasvijetni stupovi
* javni satovi
* info stupovi
* višenamjenski stupovi
* automati
* dječja igrališta

Pod prefabriciranim objektima podrazumjevamo objekte koji su dovršeni ili u velikoj mjeri dovršeni u našoj tvornici.

Višenamjenski štandovi
Proučavanjem i kontaktima s korisnicima, a na osnovu nedostataka postojećih štandova na tržištu kreirali smo liniju novih štandova.

Višenamjenski štandovi, predstavnici nove generacije urbane opreme, slijedećih su karakteristika: Štandovi su višenamjenski za izlaganje i prodaju roba kao što je voće i povrće, odjeća i obuća, bižuterija, suveniri, knjige, tisak... Ova univerzalnost osigurava se dimezionim prilagodbama i namjenskom opremom; prodajnim pločama, vitrinama i policama, vješalicama, košaricama, stalcima, a sve prema vrsti roba koje se
izlažu i prodaju. Prikladni su i za prigodne prodaje prilikom blagdana i manifestacija, jer se kao sklopivi lako prenose i skladište kada nisu u funkciji.

Štandovi omogućuju svrsishodan moderan i direktan način izlaganja odnosno nuđenja i prodaje robe. Po završetku rada, roba ostaje u štandu i vidljivo je izložena ukoliko se to želi. Za čuvanje, primjerice voća i povrća moguća je ugradnja rashladnog uređaja.
Štandovi se postavljaju pojedinačno ili povezano u grupe po 2 - 4 - 6 pojedinih mjesta.

Višenamjenski štandovi su čvrste konstrukcije čime se onemogućuje ili otežava provala te razni oblici oštećenja. Ukoliko se kao obloga štanda upotrebe fenolni fasadni paneli ili inox, štandovi postaju antigrafitni. Linija višenamjenskih, patentiranih
štandova tvtke EUROmodul nagrađena je zlatnim plaketama na IENI (Nurnberg, Njemačka) 1997 i EUREKI (Brisel, Belgija) 1999 godine.

 

Blažići 2551216 Viškovo, Rijeka, Hrvatska
tel: 051 257 275faks: 051 258 472
mail: web: www.euromodul.hr

Možda će vas zanimati