×

Penta

Zagreb

Agencija Penta d.o.o. se od samog početka specijalizirala za pružanje vrhunskih usluga organiziranja poslovnih i stručnih putovanja na kongrese i sajmove, kao i organiziranje kongresa i raznih stručnih skupova.
Penta

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Poslovna putovanja

Kako bismo našim klijentima omogućili poboljšanje poslovanja kvalitetnom optimizacijom troškova osmislili smo jedinstvenu uslugu koju smo nazvali Corporate Travel Management.
 
Našim korporativnim klijentima koji tijekom godine ostvaruju mnogobrojna putovanja i imaju veći broj zaposlenih, te nisu u mogućnosti imati vlastitu evidenciju i kontrolu troškova putovanja kreirali  smo CTM uslugu izvještavanja.
 
Pomoću takve jedinstvene usluge  imate uvid i vršite kontrolu po različitim aktivnostima i segmentima putovanja. Izvještaji se sastoje od zasebnih stavaka u kojima se prate troškovi zrakoplovnih karata, smještaja, kotizacija, prijevoza i transfera. Učestalost izvještavanja se vrši na razini koja je u skladu s vašim poslovnim aktivnostima i strateškim odlučivanjem.
 
Ukoliko želite imati potpuni uvid i kontrolu vaših troškova poslovnih putovanja obratite nam se i iskoristite uslugu koju smo pripremili za vas.

  • 3. Hrvatski kongres Potporno liječenje onkoloških bolesnika
  • 2. Konferencija medicinskog turizma sa međunarodnim sudjelovanjem
  • 1. Hrvatski simpozij analitičke citologije
  • 23rd Danube Symposion of Psychiatry
  • 4. Sabor Hrvatskog društva farmaceutskih tehničara
  • I mnogi drugi...
I. Kršnjavoga 2510000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 4553 290faks: 01 4553 284
mail: web: www.penta-zagreb.hr
Nikica ŽunićDirektor
tel: 01 4628 614faks: 01 4553 284
mail:

Možda će vas zanimati