×

Prosound

Zagreb

Tvrtka Prosound specijalizirana je za tehničke postavke i podršku svim vrstama evenata te najam audio i video opreme, razglasa, svjetlosne opreme, pozornica, dekorativnih elemenata scenografije, agregata te ostale prateće opreme potrebne za realizaciju Vašeg eventa.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Krenuli smo prije dvadeset godina s malo opreme i puno ideja i entuzijazma a danas smo jedna od vodećih tvrtki na tržištu uz bogato internacionalno iskustvo i reference. Nakon niza godina rada, učenja i ulaganja raspolažemo s najnaprednijom opremom i vrhunskim stručanjacima sa područja zvučne, video i svjetlosne opreme kako bi osigurali najbolje uvjete našim klijentima prilikom organizacije eventa.

U mogućnosti smo u potpunosti zadovoljiti sve vaše male i najveće potrebe nudeći inovativna i isprobana tehnička rješenja za održavanje evenata kao što su promocija proizvoda, seminari, izložbe, konvencije, koncerti, sportski i fashion eventi, banketi, dodjele nagrada i sl.

U posljednja dva desetljeća konstantnim ulaganjima u edukaciju stručnjaka i vrhunsku opremu stekli smo reputaciju, reference, tehnička znanja i profesionalan odnos prema radu što danas rezultira vrhunskim proizvodom i nizom zadovoljnih klijenata.

Posljednje velike investicije u DAS Audio AERO „line array" sustave,svijetlosnu LED opremu te posebno dizajnirane aluminijske konstrukcije (rampe) velikih nosivosti omogućuju nam tehničku podršku najvećih kako „open-air" tako i „indoor" evenata. Istovremeno smo uložili u novu video opremu, hardver i edukaciju tenhičkog osoblja kako bi osigurali klijentima korištenje najnaprednijih tehnologija na konferencijama, sajmovima, prezentacijama te korporativnim i drugim eventima.

Budući da se se svaki event i postavka razlikuje sadržajem i budgetom, kreiranje i realizacija usluge odvija se pod kontrolom našega projekt managera koji koordinira aktivnosti te vodi brigu o tom da se sve planirano i dogovoreno provede u djelo.

 

Uz iznajmljivanje i najam audio opreme u Prosoundu za svaki event posebno projektiramo audio sustav kako bi pružili maksimalni doživljaj i vrhunsku kvalitetu našim klijentima i njihovim posjetiteljima.

Organizirate li konferenciju s malom govornicom i parom zvučnika ili „woodstock" možemo Vam ponuditi lepezu proizvoda kojima ćemo zadovoljiti sve Vaše potrebe na području audio opreme. Pomoću line array sustava svih veličina, stage monitora, pojačala, mikrofona i ostalog audio hardvera osigurati ćemo spektakularno zvučno iskustvo posjetiteljima.

Koristimo proizvode samo poznatih svjetskih proizvođača razglasa kao što su RAM Audio, D.A.S Audio i JBL te ostalu opreme koja se koristi za ozvučenje koncerata, sportskih događanja, koncertnih dvorana, kazališta, raznih evenata, klubova i sl.

• zvučnici
• monitori
• pojačala
• audio mixeri
• procesori/digitalni efekti
• mikrofoni
• DJ oprema
• instrumenti

Uz iznajmljivanje video opreme vršimo i postavljanje i projektiranje video sustava za potrebe klijenata od prezentacija i promocija proizvoda, sajmova, konferencija i konvencija gdje je potrebna upotreba naprednih tehnoloških rješenja radi efektivnijeg načina održavanja predavanja i prezentacija.

Uz to možemo ponuditi rješenja za velike koncerte pomoću velikih ekrana za prikazivanje animacija i efekata.

Investicijama u najnapredniju opremu, hardver i tehničko osoblje u mogućnosti smo ponuditi inovativna vizualna rješenja koja će ostaviti dojam na Vaše posjetitelje, partnere i klijente. Profesionalna video oprema proizvođača kao što su Kramer i Sanyo omogućuje nam postavljanje izazovnih instalacija za svaku priliku.

• Projektori
• Projekcijska platna
• LED Displayi
• LCD / plazma ekrani

Iznajmljivanje i postavljanje rasvjete i rasvjetnih tijela uz projektiranje lighting sustava je nešto čemu pristupamo s osobitom pozornošću.

Trebate li sustav rasvjete i specijalnih vizualnih efekata za promociju proizvoda, korporativni event ili koncert možete računati na nas. Koordinacija svih rasvjetnih elemenata olakšana nam je radi korištenja profesionalne opreme s kojom je moguće postavljanje i najnaprednijih rasvjetnih instalacija kao i vanjsko osvjetljavanje zgrada, prirode, objekata i sl.

• Moving head
• LED rasvjeta
• Laseri
• Stroboskopi
• Kontroleri

Uz PA tornjeve i pozornice standardnih veličina u ponudi imamo i tailor made konstrukcije velikih nosivosti za postavljanje razglasa, video i rasvjetne opreme na velike visine pod opterećenjem od par tona. Krasi ih iznimna otpornost na jake nalete vjetra.

Većina pozornica je pogodna za postavljanje u vanjske i unutrašnje prostore na visine od 12 metara. Četverostruki rešetkasti nosač 400x400mm koristi se za konstrukciju tornjeva na koje se postavlja oprema i nude vanserijsku čvrstoću konstrukcije. Dugogodišnje iskustvo izrade i projektiranja pozornica i nosećih konstrukcija omogućuje nam postavljanje najzahtjevnih projekata sa potpunom strukturalnom sigurnosti.


• Pozornice
• Konstrukcije
• Motori/winchevi
• Vanjski grijači
• Auto poligon

Kako bi postavljena elektronika radila bez smetnji i problema u mogućnosti smo ponuditi u najam niz strujnih agregata koji nam omogućuju kontinuirani rad na zahtjevnim mjestima i pod uvjetima gdje to inače nebi bilo moguće. Moguć je i zaseban najam strujnih agregata kojima raspolažemo neovisno o ostaloj opremi. Agregati proizvođača Mitsubishi i Kipor dolaze u više različitih veličina i napona čime možemo optimalno odabrati strujni agregat za određenu namjenu.

Jarun 2210000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 6413 500faks: 01 6413 510
mail: web: www.prosound.hr

Možda će vas zanimati