×

Prosound

Zagreb

Tvrtka Prosound specijalizirana je za tehničke postavke i podršku svim vrstama evenata te najam audio i video opreme, razglasa, svjetlosne opreme, pozornica, dekorativnih elemenata scenografije, agregata te ostale prateće opreme potrebne za realizaciju Vašeg eventa.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Pozornice i konstrukcije

Uz PA tornjeve i pozornice standardnih veličina u ponudi imamo i tailor made konstrukcije velikih nosivosti za postavljanje razglasa, video i rasvjetne opreme na velike visine pod opterećenjem od par tona. Krasi ih iznimna otpornost na jake nalete vjetra.

Većina pozornica je pogodna za postavljanje u vanjske i unutrašnje prostore na visine od 12 metara. Četverostruki rešetkasti nosač 400x400mm koristi se za konstrukciju tornjeva na koje se postavlja oprema i nude vanserijsku čvrstoću konstrukcije. Dugogodišnje iskustvo izrade i projektiranja pozornica i nosećih konstrukcija omogućuje nam postavljanje najzahtjevnih projekata sa potpunom strukturalnom sigurnosti.


• Pozornice
• Konstrukcije
• Motori/winchevi
• Vanjski grijači
• Auto poligon

Jarun 2210000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 6413 500faks: 01 6413 510
mail: web: www.prosound.hr

Možda će vas zanimati