×

Prosound

Zagreb

Tvrtka Prosound specijalizirana je za tehničke postavke i podršku svim vrstama evenata te najam audio i video opreme, razglasa, svjetlosne opreme, pozornica, dekorativnih elemenata scenografije, agregata te ostale prateće opreme potrebne za realizaciju Vašeg eventa.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Video oprema

Uz iznajmljivanje video opreme vršimo i postavljanje i projektiranje video sustava za potrebe klijenata od prezentacija i promocija proizvoda, sajmova, konferencija i konvencija gdje je potrebna upotreba naprednih tehnoloških rješenja radi efektivnijeg načina održavanja predavanja i prezentacija.

Uz to možemo ponuditi rješenja za velike koncerte pomoću velikih ekrana za prikazivanje animacija i efekata.

Investicijama u najnapredniju opremu, hardver i tehničko osoblje u mogućnosti smo ponuditi inovativna vizualna rješenja koja će ostaviti dojam na Vaše posjetitelje, partnere i klijente. Profesionalna video oprema proizvođača kao što su Kramer i Sanyo omogućuje nam postavljanje izazovnih instalacija za svaku priliku.

• Projektori
• Projekcijska platna
• LED Displayi
• LCD / plazma ekrani

Jarun 2210000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 6413 500faks: 01 6413 510
mail: web: www.prosound.hr

Možda će vas zanimati