×

Restoran Klub književnika

Zagreb

Klub književnika pridružena je ugostiteljska ustanova Društva hrvatskih književnika, koje je utemeljeno 1900. godine te do danas okuplja vodeće pisce iz cijele Hrvatske.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Klub djeluje u današnjim svojim prostorijama na Trgu bana Jelačića 7/I od 1950. godine. Omiljeno je sastajalište hrvatskih književnika, ali i mnogih drugih umjetnika, javnih djelatnika, sveučilišnih profesora, diplomata i poslovnih ljudi. U njemu se u slobodnom i izvaninstitucionalnom obliku odvijaju brojni neformalni susreti i razgovori, ali se i održavaju i mnoge zakazane javne priredbe, književne večeri i seminari.

Restoran Kluba književnika danas je prvorazredni ugostiteljski objekt s izrazito modernom gastronomskom fizionomijom, koju sačinjava širok raspon ugostiteljske ponude, od domaće nacionalne kuhinje do međunarodno poznatih talijanskih i francuskih gastronomskih specijaliteta.

Kako bi Vaša svečanost bila upamćena po savršenoj ponudi i izboru hrane, ali i profesionalnoj usluzi, za Vas se brinemo i oko najmanjih detalja.

Više informacija o vrstama menija možete pročitati ovdje.

Trg bana Jelačića 7/I10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 4812 290tel: 091 4812 290
mail: web: www.klub-knjizevnika.hr

Možda će vas zanimati