×

SMART prijevodi

Zagreb

Smart grupa posluje od 2006. godine, a SMART PRIJEVODI je dio Smart grupe zadužen za usluge prevođenja i lektoriranja. Iskusni tim sudskih tumača, visokokvalificiranih prevoditelja, profesora i lektora specijaliziran je za različita područja, a jamstvo kvalitete je dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata s kojima surađujemo dugi niz godina. Vaše zadovoljstvo je naša primarna zadaća!
SMART prijevodi

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Prijevod uz pratnju

Treba li Vam prevoditelj za sastanak, konferenciju, netko tko će Vas pratiti na liječnički pregled ili Vam biti pri ruci prilikom posjete stranoj zemlji? Netko tko će dočekati Vaše goste iz inozemstva?

Naši prevoditelji specijalizirani su za pratnju stranih gostiju za vrijeme njihovih dnevnih aktivnosti poput razgledavanja grada i shopping, ali i za vrijeme poslovnih sastanaka, konferencija i slično.

Prevoditelj će za Vas prevoditi s Vašeg jezika ali i na strani jezik tako da možete biti opušteni jer je s Vama osoba koja razumije Vas i Vašu kulturu, kao i kulturu Vašeg sugovornika ili okoline te Vam može pomoći, savjetovati Vas i pratiti Vas gdje god je to potrebno.

Palinovečka 1910000 Zagreb, Hrvatska
tel: 091 3874 355faks: 01 3874 355
mail: web: prijevodi.smart-jezici.hr
Daniela DapasDirektor
tel: 01 3874355mob: 091 3874 355faks: 01 3874355
mail:

Možda će vas zanimati