×

SMART prijevodi

Zagreb

Smart grupa posluje od 2006. godine, a SMART PRIJEVODI je dio Smart grupe zadužen za usluge prevođenja i lektoriranja. Iskusni tim sudskih tumača, visokokvalificiranih prevoditelja, profesora i lektora specijaliziran je za različita područja, a jamstvo kvalitete je dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata s kojima surađujemo dugi niz godina. Vaše zadovoljstvo je naša primarna zadaća!
SMART prijevodi

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Usmeni prijevod

Simultano prevođenje
Simultano prevođenje se izvodi istodobno s izlaganjem govornika, što znatno štedi vrijeme, a za to je potrebna i dodatna oprema (kabina za prevoditelja, slušalice, mikrofoni..) Smartov tim simultanih prevoditelja ima dugogodišnje iskustvo te jamči vrhunsku kvalitetu prijevoda za vrijeme simpozija, međunarodnih konferencija, seminara, radionica, sajmova, konferencija za novinare, prezentacija, sjednica, skupština itd.

Konsekutivno prevođenje
Konsekutivno prevođenje obično se izvodi u prisutnosti manjeg broja ljudi (poslovni sastanci, sastanci kod odvjetnika, javnog bilježnika i sl.). Konsekutivni prevoditelj prevodi na ciljani jezik za vrijeme stanke u izlaganju govornika.

Chuchotage
Prijevod šapatom je usluga prevođenja pri kojoj prevoditelj sjedi blizu osobe kojoj je potreban prijevod te joj tiho, ali razgovjetnim glasom i jasno tumači tj. prevodi izgovoreni tekst.

Palinovečka 1910000 Zagreb, Hrvatska
tel: 091 3874 355faks: 01 3874 355
mail: web: prijevodi.smart-jezici.hr
Daniela DapasDirektor
tel: 01 3874355mob: 091 3874 355faks: 01 3874355
mail:

Možda će vas zanimati