×

Stéphan

Strmec Samoborski

Odnedavno domjenci čine dio naše ponude. Poput svih ostalih djela, posvećujem im posebnu pozornost, počevši od odabira samih namirnica pa do korištenog posuđa.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Tvrtka Stéphan d.o.o osnovana je kako bi se udovoljilo sve brojnijim zahtjevima u području kulinarske umjetnosti i vina.

Ona objedinjuje 4 skupine aktivnosti:

• Kuhanje kod Vas za Vas, domjenci i vrtne zabave - gastronomija u kojoj se uživa čulima vida i okusa...

• Kulinarski projekti osmišljeni za vina, brandove, predmete... Suradnja s vinarima, kreatorima mirisa...

• Uvijek ste se pitali koliko je vremena moguće čuvati vino što ste ga upravo nabavili?! Vinski ključ će odagnati tu nedoumicu!...

• Kulinarski stručni savjeti - dragocjeni savjeti kako biste uštedjeli vrijeme i što bolje iskoristili trud uložen u kuhinji...

Domjenak uobličujem prema naručitelju, njegovim željama i prigodi. Pomenuo bih, primjerice, onaj priređen za predstavljanje novog mirisa kuće Christian Dior, Pure Poison:

Za izradu zalogajčića, kanapea zatražio sam uzorak pomenutog mirisa, a potom sam pokušao, u najvećoj mogućoj mjeri, pretočiti u zalogajčiće/kanapee arome (cvijeća) i boje (bijelu i svijetloljubičastu) koje prevladavaju u Diorovu mirisu.

Pri svakoj od mojih kulinarskih aktivnosti, želja mi je iznenaditi klijenta i njegove goste.
Tako kad, primjerice, naručite "vrtnu zabavu" kako biste recimo proslavili dolazak proljeća, moći ćete uživati u delicijama posluženim u malim glaziranim zemljanim zdjelicama, podlošcima kao tanjurima....

Ražnjići različitih vrsta pečeni na prirodnom drvu bit će Vam posluženi uz umake egzotičnog okusa te osvježavajuće salate...

U želji da održimo visoku razinu kakvoće ponude, naši obroci su pripremljeni netom prije dolaska Vaših uzvanika, a delicije na žaru se pripremaju pred Vama, tijekom zabave. Nijedan obrok neće biti pripravljen nekoliko sati unaprijed (odnosno prethodni dan) i potom spremljen u hladnjak.

Svježina i kakvoća namirnica te naš neiscrpni umjetnički "touch" u vječnoj mijeni, čine našu ponudu uvijek drugačijom i cijenjenom kod naše svakim danom sve brojnije klijentele.

Primjere menija možete vidjeti ovdje.

Nakon četverogodišnjeg školovanja u jednoj turističko-hotelijerskoj školi i stjecanja 3 diplome, po prvi put sam radio, u Švicarskoj, sa izvanrednim chefom, LEVY Ericom, koji je u godinama što su slijedile postao moj najbolji prijatelj i dragocjeni savjetnik u kulinarskoj filozofiji. Potom sam imao sreću postati dijelom kulinarske brigade, na čijem se čelu nalazio chef međunarodnog ugleda: Patrick LENÔTRE, u Parizu, koji je svoje dvije zvijezde za kvalitetu u prestižnom gastro vodiču Michelin zavrijedio u dobi od 27 godina; bio je tu potom Jean-Marc Banzo iz "Clos de la Violette", Aix en Provence, koji trenutno ima 2 zvijezde u vodiču Michelin kao i Reine Sammut u restaurantu la Fenière, u Lourmarinu, također ovjenčanom dvjema zvijezdama u Crvenom Vodiču.

Nastavak priče se odigrava u Hrvatskoj i, kad ulovite vremena, možete pratiti njenu neprestanu mijenu na internetskim stranicama www.stephan.hr.

  • Kašmir promet
  • Kanadska ambasada
  • Portugalska ambasada
  • IGP Štefanović
  • Australska mabasada
  • Veleposlanstvo SAD-a
Ulica Jasena 1910434 Strmec Samoborski, Hrvatska
tel: 01 3379 801faks: 01 3379 801
mail: web: www.stephan.hr
Stéphan Macchidirektor i kuhar
mob: 091 596 5515
mail:

Možda će vas zanimati