×

Stéphan

Strmec Samoborski

Odnedavno domjenci čine dio naše ponude. Poput svih ostalih djela, posvećujem im posebnu pozornost, počevši od odabira samih namirnica pa do korištenog posuđa.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Chef Stéphan Macchi

Nakon četverogodišnjeg školovanja u jednoj turističko-hotelijerskoj školi i stjecanja 3 diplome, po prvi put sam radio, u Švicarskoj, sa izvanrednim chefom, LEVY Ericom, koji je u godinama što su slijedile postao moj najbolji prijatelj i dragocjeni savjetnik u kulinarskoj filozofiji. Potom sam imao sreću postati dijelom kulinarske brigade, na čijem se čelu nalazio chef međunarodnog ugleda: Patrick LENÔTRE, u Parizu, koji je svoje dvije zvijezde za kvalitetu u prestižnom gastro vodiču Michelin zavrijedio u dobi od 27 godina; bio je tu potom Jean-Marc Banzo iz "Clos de la Violette", Aix en Provence, koji trenutno ima 2 zvijezde u vodiču Michelin kao i Reine Sammut u restaurantu la Fenière, u Lourmarinu, također ovjenčanom dvjema zvijezdama u Crvenom Vodiču.

Nastavak priče se odigrava u Hrvatskoj i, kad ulovite vremena, možete pratiti njenu neprestanu mijenu na internetskim stranicama www.stephan.hr.

  • Kašmir promet
  • Kanadska ambasada
  • Portugalska ambasada
  • IGP Štefanović
  • Australska mabasada
  • Veleposlanstvo SAD-a
Ulica Jasena 1910434 Strmec Samoborski, Hrvatska
tel: 01 3379 801faks: 01 3379 801
mail: web: www.stephan.hr
Stéphan Macchidirektor i kuhar
mob: 091 596 5515
mail:

Možda će vas zanimati