×

Ugostiteljstvo AS

Rijeka

Profesionalno i maštovito, ležerno i vrckasto, decentno i ukusno, ekskluzivno, a ne preskupo ... sve to nudi Catering As, vodeći catering u gradu Rijeci i okolici sa dugogodišnjim iskustvom.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Ugostiteljstvo AS nudi usluge cateringa te je vlasnik dvaju ugostiteljskih objekata u Rijeci:

Belgian Beer Cafe-Brasserie As 
Belgian Beer Cafe-Brasserie As dio je univerzalnog i originalnog belgijskog koncepta s ciljem predstavljanja bogate belgijske pivarske kulture širom svijeta. Svojim gostima, uz tradicionalna piva Zagrebačke pivovare, nudi i specifična belgijska piva koja najbolje karaktereziraju poznatu belgijsku pivarsku kulturu. Uz sve standarne elemente naše ponude (kave i svi pripravci od kave, prirodni sokovi, domaća i uvozna žestoka pića, kvalitetna i vrhunska vina itd.), prvenstveno nudimo:

• dvadesetak vrsta svjetskih piva
• šest vrsta posebno tretiranih točenih piva (listu i opise ovih piva možete vidjeti ovdje)
• veliki izbor predjela i jela
• deserte i kolače
• birana jela pripremana po recepturama sa sveučilišta u Leuvenu, čija je priprema bazirana na pivu

Bistro Voyager
Bistro Voyager, uz standardnu ponudu kava, raznih prirodnih i gaziranih sokova, domaćih i stranih žestokih pića, kvalitetnih vina i sl., nudi veći broj vrsta raznih svježih sendviča. Bistro Voyager je otvoren od ranih jutarnjih sati, nalazi preko puta željezničkog kolodvora u Rijeci i samo je nekoliko minuta šetnje udaljen od centra grada, što ga čini idealnom destinacijom za putnike, kao i sve one koji požele svoje slobodno vrijeme provesti uz kvalitetnu uslugu i dobru hranu u ugodnom ambijentu.

 

 

Želite zadiviti goste na proslavi godišnjice, impresionirati poslovne partnere na važnom sastanku, počastiti svoje zaposlenike na kraju još jedne uspješne godine, oduševiti prijatelje na ludom partiju, razveseliti djecu na proslavi rođendana?

Rješenje za Vas je Catering As. Profesionalno i maštovito, ležerno i vrckasto, decentno i ukusno, ekskluzivno, a ne preskupo... sve to nudi Catering As, vodeći catering u gradu Rijeci i okolici sa dugogodišnjim iskustvom.

Vrhunska Catering As ekipa nudi Vam niz raznovrsnih kombinacija menija ravnajući se prema Vašim željama i mogućnostima, a također i predlažući Vam ono najbolje vodeći se dugogodišnjim iskustvom na tom području. Mesno-vegetarijansko, slatko-kiselo, blago-ljuto samo su neke od maštovitih oprečnih kombinacija Cateringa As.

Uz najmaštovitiju ponudu jela Catering As nudi Vam i servis, svu potrebnu opremu, uslugu uređenja Vašeg prostora ili prostor za Vas, ako nemate svoj adekvatan prostor. Za one najzahtjevnije Catering As također nudi kompletan program i vođenje banketa za sve prilike:

• banketi
• rođendani
• zakuske
• domjenci
• hladni bife itd.

Neke od primjera menua za catering možete otvoriti klikom ovdje.

Navedene usluge organiziramo u Vašim prostorima i domovima po vrlo povoljnim uvjetima.

Trg Republike Hrvatske 251000 Rijeka, Hrvatska
tel: 051 212 148faks: 051 212 345
mail: web: www.ugostiteljstvo-as.com
Željko Delić?voditelj

Možda će vas zanimati