×

Destinacijski forum Zadar 2016: Brendiranje i komunikacija

Pozivamo vas na konferenciju Destinacijski forum Zadar 2016: Brendiranje i komunikacija, koji će se održati u Arsenalu u Zadru, 18. i 19. svibnja 2016. godine u organizaciji Turističke zajednice Zadarske županije i Sveučilišta u Zadru
Destinacijski forum Zadar 2016
Destinacijski forum Zadar 2016

Suvremena putovanja motivirana su novim iskustvima i doživljajima. Iz motiva se stvara potreba, a proizvodi i usluge koji zadovoljavaju tu potrebu čine dodatnu ponudu u destinaciji. Kako pronaći glavne motive, oblikovati proizvod i uslugu te stvoriti brend, jesmo li svjesni svojih prednosti i mana, ciljamo li dobro publiku i znamo li kome se obraćamo?

Suvremeni turist lako stvara očekivanja prije putovanja – digitalni mediji podigli su informiranost na novu razinu. Komunikacija s korisnicima nekog proizvoda i usluge ključni je alat u stvaranju brenda i percepcije. Kako opstati u surovoj areni turističkih destinacija i digitalne komunikacije? Ispunjavamo li očekivanja, jesmo li ih uopće svjesni? Možemo li ih nadmašiti?!

Dođite u Arsenal na konferenciju Destinacijski forum Zadar 2016: Brendiranje i komunikacija i potražite odgovore na pitanja iz područja destinacijskog menadžmenta, brendiranja destinacija i turističkih proizvoda, te komunikacija. U tome će pomoći stručnjaci iz renomiranih marketinških agencija, izrađivači strateških dokumenata, prostorni planeri, kreatori imidža destinacije, i, naravno, iskusni turistički djelatnici. Konferenciju organiziraju Turistička zajednica Zadarske županije i Sveučilište u Zadru u partnerstvu s Arsenalom Zadar, Ilirija d.d., na inicijativu i podršku Zadarske županije.

Program i predavači
Prvi dan konferencije obilježit će glavni predavači Pete Radovich Jr, kreativni direktor TV-kanala CBS Sports i izvršni producent emisije "Inside NFL" na Showtime-u i Aidan Pender, neovisni poslovni analitičar i konzultant sa sjedištem u Dublinu koji je više od 10 godina bio direktor strateškog razvoja u Nacionalnoj organizaciji za razvoj turizma (NTDA) Irske te nosio odgovornost za destinacijski razvoj, razvoj doživljajnog turizma i razvoj proizvoda (kapitalna ulaganja). Glavni predavači drugog dana konferencije su Jurica Pavičić, profesor na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, stručnjak i konzultant za marketinšku strategiju, te marketing neprofitnih organizacija i Luka Duboković, izvršni direktor i član Uprave domaće agencije BBDO Zagreb.

Nakon glavnih predavanja održat će se paralelne radionice, interaktivna predavanja i okrugli stolovi na kojima će sudjelovati renomirani turistički i marketinški stručnjaci, predstavnici turističkih zajednica te znanstvenici i predavači sa Sveučilišta u Zadru.

Iznos participacije je 450,00 kn + PDV, a turistički djelatnici Zadarske županije imaju pravo na povlaštenu cijenu: 120,00 kn + PDV. Registrirati se možete na ovom linku.