×

Fortis Club - nova zvijezda MICE segmenta u srcu Dalmacije

Prostrana kongresna dvorana od 527m² za 470 osoba i fitness centar na 800m² - dio je ponude koju nudi Fortis club - novi kongresni i sportski centar u Falkensteiner resortu Punta Skala
Falkensteiner Punta Skala Fortis Club
Falkensteiner Punta Skala Fortis Club

Falkensteiner Resort Punta Skala prepoznatljiv je premium samoodrživi „zeleni resort“ u blizini Zadra. Smješten je na prekrasnom, ekskluzivnom poluotoku, s tri strane okružen morem te ga odlikuje prekrasan pogled na Jadransko more, ali i impozantnu planinu Velebit. U ovom Premium Active Leisure resortu svoje idealno mjesto za odmor naročito pronalaze ljubitelji aktivnog života. Falkensteiner Resort Punta Skala do sad je bio iznimno cijenjen zbog svojih brojnih sportskih sadržaja poput teniskih terena, terena za odbojku na pijesku te ostalih sportova, a od ove godine svoju posebnost dodatno je istaknuo novim sportsko-zabavnim centrom Fortis Club!

Fortis Club je kongresno, zabavno, sportski centar s Fitness & Health Clubom, sushi restaurantom Break.point, te zabavnim sadržajima poput kuglane, biljara, stolnog nogometa, PlayStation zone te gaming zone. Osim što Fortis Club očarava svojom aktivnom stranom koju karakterizira fitness teretana od 800 m², širok raspon dnevnih sportskih aktivnosti na vodi te sportski programi poput CrossFita ili joge, ali i brojni kampovi za djecu i odrasle s međunarodnim sportskim zvijezdama, novi centar Fortis Club donosi i novu dimenziju u MICE poslovanju.

Fortis Club

Sa svojom prostranom dvoranom za evente od 527 m2, koja može primiti do 470 sudionika te brojnim dodatnim sadržajima, Fortis Club je idealno mjesto za organizaciju raznih poslovnih događanja, sportske konvencije, team-buildinge ili druženja.

Domaćin brojnih događanja kratko nakon otvaranjaNije trebalo puno da Fortis Club postane prepoznat kao iznimno mjesto za MICE događaje. Sjajan primjer spoja poslovnog događaja i aktivnog života je konferencija za medije koja se među prvima u njemu održala. Naime, Fortis Club bio je domaćin konferenciji za medije, na kojoj su PBZ i Generali najavili ponovno održavanje Italia Soccer Camp, nogometnog kampa za djecu u Hrvatskoj. Osim što je bio domaćin ovog događaja, značaj projekta pod PBZ i Generali vodstvom, prepoznao je i sam Falkensteiner Resort Punta Skala te se odlučio pridružiti ovom projektu donacijom vikend-smještaja u svojem Family Hotelu Diadora za svu djecu iz Dječjeg doma i Centra koja će biti dio Nogometnog kampa.

Fortis Club

„To je fantastična prilika za djecu da pohađaju mnogobrojne sportske i zabavne aktivnosti koje će se održavati u resortu cijele godine, a mi ćemo ih rado ugostiti kako bi aktivno proveli vrijeme ovdje i stvorili nezaboravna sjećanja. Ponosan sam što je Falkensteiner Resort Punta Skala podržao ovu inicijativu koja će promijeniti život potrebitoj djeci u Hrvatskoj. Djeca su jedna od najpogođenijih grupa u pandemiji COVID-19; stoga je aktivan život i boravak u prirodi za njih jedinstvena prilika za povratak normalnom životu.“ poručio je Georg Unterkircher, generalni direktor Falkensteiner resorta Punta Skala.

Osim značajnog broja manjih događanja tijekom ovog ljeta, Fortis Club je u vrlo kratkom periodu od otvaranja imao priliku ugostiti i kompaniju Infobip. Infobipov team bio je smješten u Falkensteiner resortu Punta Skala za vrijeme trajanja Infobip SHIFT konferencije u Zadru, najveće ovogodišnje developerske konferencije u Europi, dok se u prostorima Fortis Cluba održala njihova interna konferencija za zaposlenike.

Fortis Club

Optimistični po pitanju sezone poslovnog turizmaIz Falkensteinera su istaknuli kako već sada imaju razloga biti optimistični jer im je već ova jesen donijela nekoliko velikih događanja pa u segmentu poslovnog turizma očekuju dobru sezonu: „Očekujemo jako dobre rezultate, prvenstveno u segmentu MICE industrije te sportskih događanja. Falkensteiner resort Punta Skala idealna je lokacija za novi trend među organizatorima događanja, a to je da se fokus stavlja na autentičan doživljaj te ne spajanje manjih poslovnih ili stručnih okupljanja s aktivnim ili sportskim elementima.“

Fortis Club je značajno obogatio kongresnu, sportsku i rekreativnu ponudu Falkensteiner resorta Punta Skala i otvorio vrata novim poslovnim mogućnostima kako na domaćem, tako i na međunarodnim tržištima jer je jedan od najvećih centara za poslovna događanja u Zadarskoj regiji.