×

Na MEETEX-u predstavljena povijest i potencijal Opatije kao kongresne destinacije

Turistička zajednica grada Opatije nastupila je na hrvatskoj kongresnoj burzi MEETEX od 28. do 30. ožujka te organizirala studijsko putovanje agenata koji su sudjelovali na MEETEX -u
MEETEX 2023
MEETEX 2023
Foto: Ivan Banić

Turistička zajednica grada Opatijea nastupila je na jedinoj hrvatskoj kongresnoj burzi MEETEX, koja se održala u Zagreb Westin hotelu od 28. do 30. ožujka. Na MEETEX-u je 50-ak hrvatskih izlagača održalo više od 1.100 B2B sastanaka sa 60-tak pozvanih kupaca iz 17 zemlja svijeta te im na najbolji način predstavilo bogatu kongresnu ponudu Hrvatske.

Predstavnici TZ grada Opatija su tijekom MEETEX-a održali 30 sastanaka na kojima su zainteresiranim kupcima predstavili povijest i potencijal Opatije kao kongresne destinacije te sve mogućnosti organizacije kongresa i ostalih poslovnih događanja u nadolazećim godinama. Na burzi su uz TZ grada Opatija sudjelovali i Liburnia Riviera Hoteli d.d., Amadria Park Hoteli, te agencija Katarina Line.

MEETEX 2023 TZGO

Nakon završetka burze, TZ grada Opatija je u suradnji s TZ Kvarnera u Opatiji ugostila 9 agenata kroz organizaciju trodevnog studijskog putovanja. Kroz raznovrstan program agenti su dobili priliku iz prve ruke iskusiti kongresnu i insentiv ponudu. Uz posjet glavnim kongresnim hotelima i dvoranama agentima je organizirano i kostimirano vođenje kroz grad te plovidba jedrilicom kako bi se upoznali s ljepotama opatijske rivijere s morske strane. Kroz tri dana prezentirana je i vrhunska gastronomska ponuda te lokalne namirnice, a u sklopu programa organizirana je i networking večera, kojoj su se pridružili i lokalni predstavnici koji su sudjelovali na kongresnoj burzi. Zadnji dan programa agenti su posjetili Gorski Kotar gdje je organiziran aktivni program u Fužinama.

MEETEX 2023 TZGO