×

Nacionalni park Plitvička jezera - poslovna događanja u srcu prirode

Nacionalni park Plitvička jezera s kongresno banketnom ponudom u hotelima Jezero i Plitvice odličan su domaćin brojnim poslovnim događanjima
Nacionalni park Plitvička jezera
Nacionalni park Plitvička jezera

Odmak od stresne svakodnevice, povratak prirodi, boravak na svježem zraku i užitak u prirodnim ljepotama u vremenu pandemije postali su važniji nego ikada. Ako svoje kolege i poslovne partnere želite nadahnuti nevjerojatnim prirodnim ljepotama i oduševiti gastronomskim delicijama ličke kuhinje, ne postoji bolje mjesto od Nacionalnog parka Plitvička jezera.

NP Plitvička jezera udaljen je samo 143 kilometra od Zagreba, a najbliže međunarodne zračne luke nalaze se u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu.

Najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park, koji se nalazi na UNESCO-ovom Popisu svjetske prirodne baštine, idealna je destinacija za organizatore poslovnih događanja koji traže inspiraciju u mirnom prirodnom okruženju, uz brojne mogućnosti adrenalinskih teambuilding aktivnosti u okolici nacionalnog parka.
UNESCO destinacija za ljubitelje prirodeNacionalni park Plitvička jezera jedno je od najpoznatijih turističkih mjesta u Hrvatskoj, čudo prirode koje svake godine posjeti više od milijun ljudi. Guste zelene šume, iznimna ljepota jezera i slapova, bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta te brojne šumske staze i šetnice oduvijek su privlačile zaljubljenike u prirodu, pa su Plitvička jezera još 1949. godine proglašene prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj.

Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera od 1979. godine dio UNESCO-ove svjetske baštine. Jezerski sustav Plitvičkih jezera čini 16 imenovanih i brojna manja, kaskadno poredana jezera.
Bogata kongresna i gastronomska ponudaHoteli Jezero i Plitvice, udaljeni svega 300 m od najvećeg jezera Kozjak, skriveni su u mirnom okruženju Plitvičkih jezera, što ih čini savršenim mjestom za posao i odmor u prirodi.

NP Plitvička jezera - hotel Jezero

Hotel Jezero, smješten nekoliko minuta hoda od ulaza u Nacionalni park, jedan je od vodećih kongresnih hotela na području Like. Njegovih 205 soba i 19 apartmana, velika kongresna dvorana s 220 sjedećih mjesta te 4 manje dvorane za sastanke s audiovizualnom opremom raspoloživom na zahtjev i besplatnim internetom središnji su dio kongresne priče Plitvičkih jezera.

NP Plitvička jezera - hotel Jezero

 Ugodan predah od poslovnih sastanaka pronaći ćete u a la carte restoranu s terasom, lobby barom te hotelskim wellness sadržajima od kojih se izdvajaju hidromasažni bazen, finska sauna te salon za masažu i njegu tijela.

NP Plitvička jezera - hotel Jezero

Hotel Plitvice, iznimno arhitektonsko ostvarenje koje je uvršteno u zaštićena kulturna dobra Hrvatske te se uskoro očekuje njegova obnova, mjesto je manjih poslovnih okupljanja. Raspolaže kapacitetom od 52 sobe, a la carte restoranom od 160 sjedećih mjesta i lobby barom, dok nadahnuća za rad neće nedostajati u salonu za održavanje skupova za 40-50 sudionika s pogledom na očaravajuće zelenilo u neposrednoj blizini Parka.

NP Plitvička jezera - hotel Plitvice

U gastronomskoj ponudi poznatih specijaliteta ličke kuhinje ne propustite kušati janjetinu ispod peke, povrtni orzoto, sir škripavac, pastrvu iz doline rijeke Gacke, kao i ručno rađene domaće štrudle.

NP Plitvička jezera - hotel Jezero
Za sve željne avanture u blizini se nalaze adrenalinski parkovi Ogi i Plitvice, okolicu nacionalnog parka možete polagano istraživati na dva kotača ili jašući konje na obližnjim rančevima, a svakako preporučujemo i obilazak čudesnih Baraćevih špilja, krškog podzemlja koje je priroda stvarala milijunima godina.

Za sve informacije i upite obratite se odjelu prodaje putem e-maila.