×

Održane posebne prezentacije Hrvatske u Rusiji

Prve u nizu regionalnih prezentacija hrvatskih turističkih potencijala za agencije i turoperatore u 2017. godini u Ruskoj Federaciji održale su se tijekom veljače u Kazanju i Novosibirsku.
Prezentacija HTZ u Kazanju
Prezentacija HTZ u Kazanju
Foto: HTZ

U mjesecu veljači su u Kazanju i Novosibirsku odrađene posebne prezentacije hrvatskih turističkih potencijala za agencije i turoperatore. Prva u nizu regionalnih prezentacija u 2017. godini u Ruskoj Federaciji se održala u Kazanju, u hotelu Ramada u centru grada, a prisustvovalo je pedesetak agencija i predstavnika kazanjskih turoperatora uključujući i predstavnike kazanjskog predstavništva Corala i TUI Grupe. Prezentacija u Novosibirsku je odrađena u hotelu Marriot također u centru grada, a prisustvovao je velik broj predstavnika agencija i turoperatora.

Održane posebne prezentacije Hrvatske u Rusiji

Tijekom obje prezentacije su prezentirane sve prednosti i potencijali hrvatskog turizma, kao i osnovni turistički proizvodi po regijama. Također je prezentirana i nova mobilna aplikacija „Croatia Full of Life“ koja je izazvala veliki interes prisutnih. Na obje se prezentacije govorilo o vizama i viznom režimu te akreditacijama za agencije koje žele raditi s hrvatskim destinacijama, kao i o potrebi većeg broja letova.