×

Otvorene prijave za nagrade Turistički cvijet

Otvorene su prijave za natjecanje u izvrsnosti "Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2019." za DMK putničke agencije. Prijave se primaju do 16. svibnja 2019. godine.
HGK
HGK

Hrvatska gospodarska komora će i ove godine, u sklopu 23. akcije "Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2019.",  provesti ocjenjivanje DMK putničkih agencija te će najboljima dodijeliti priznanja za kvalitetu i izvrsnost. Nositelj ocjenjivanja jest Udruženje putničkih agencija HGK u partnerstvu s Udrugom hrvatskih putničkih agencija, koji su u suradnji izradili i usuglasili metodologiju ocjenjivanja. 

DMK putničke agencije ocjenjuju se u tri kategorije:

  • mala (do 10 zaposlenih)
  • srednja (11 – 39 zaposlenih)
  • velika (više od 40 zaposlenih). 

Metodologija ocjenjivanja

Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prva je prikupljanje i obrada podataka putem online obrasca, a nakon toga slijedi obilazak i ocjenjivanje najbolje rangirane putničke agencije od strane Povjerenstva za ocjenjivanje putničkih agencija.

DMK putničkom agencijom godine bit će proglašena ona s najvećim brojem bodova u obje faze ocjenjivanja, a između prvoplasiranih u kategorijama male, srednje i velike agencije.

Prijave za ovogodišnju prvu fazu ocjenjivanja vrše se ispunjavanjem online obrasca Upitnik o fizičkim i financijskim pokazateljima, najkasnije do 16. svibnja 2019. godine.

Više informacija o natječaju i načinu prijave pronađite ovdje.