×

Tripadvisor priznanja za Nacionalni park Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera dobio vrijedno Tripadvisor priznanje - Travelers’ choice “Best of the best” u kategoriji top atrakcije – Hrvatska, Europa i top destinacije za ljubitelje prirode – svijet. S ovim nagradama Nacionalni park Plitvička jezera nalazi se među 1% najboljih lokacija koje treba posjetiti u svijetu.
Tripadvisor Travellers’ Choice Best of the Best 2022
Tripadvisor Travellers’ Choice Best of the Best 2022

Nacionalni park Plitvička jezera u srpnju je dobio vrijedno priznanje od strane Tripadvisora, čiji su ga korisnici prepoznali kao Travellers’ Choice Best of the Best za 2022. za najbolje atrakcije – Hrvatska, Europa gdje je zauzeo drugo mjesto od deset. Također, dobitnik je nagrade za najbolja odredišta za ljubitelje boravka u prirodi na svjetskoj razini gdje je rangiran 22. na listi od ukupno 25 lokacija. S ovim nagradama Nacionalni park Plitvička jezera nalazi se među 1% najboljih lokacija koje treba posjetiti u svijetu.

U godini velike konkurencije i promjenjivih prioriteta putnika, Nacionalni park Plitvička jezera nadmašio je očekivanja i hvaljen je kao jedan od favorita. Na temelju cjelogodišnjih recenzija korisnika Tripadvisora, Travellers’ Choice Awards odaje počast najboljima u putovanjima, odajući priznanje mjestima koja su pružila najiznimnija iskustva.

“Čestitamo pobjednicima Tripadvisor Travellers’ Choice Best of the Best 2022.”, rekla je Kanika Soni, glavna komercijalna direktorica u Tripadvisoru. “Nagrade Travellers’ Choice prepoznaju najbolje u turizmu i ugostiteljstvu, prema onima koji su najvažniji: vašim gostima. Svrstati se među najbolje od najboljih uvijek je teško - ali nikad teže nego ove godine kada izlazimo iz pandemije.

Bilo da se radi o korištenju nove tehnologije, provedbi sigurnosnih mjera ili zapošljavanju izvanrednog osoblja, impresionirana sam koracima koje ste poduzeli kako biste ispunili nove zahtjeve putnika. Sjajno ste se prilagodili nedaćama.”

Recenzije putnika na Tripadvisoru, kao i popularne aktivnosti Nacionalnog parka Plitvička jezera, možete pronaći na ovoj poveznici.