×

15*60 = 300*X/2 (formula za bezbrižan coffee break)

Koliko je važna pauza za kavu tijekom konferencije? Jedno istraživanje kaže da je za 88% sudionika coffee break jako važan. Tu se organizatoru pojavljuje problem kako efikasno osigurati za svakog od tih sudionika svježu, ukusnu kavu i to unutar famoznih 15 minuta (15*60).
15*60 = 300*X/2 (formula za bezbrižan coffee break)

A kada sudionika bude 300 (koliko ih je otprilike bilo na drugoj međunarodnoj konferenciji o retorici i kulturi komuniciranja Moć uvjeravanja), tada se problem pretvara u noćnu moru. Dobro, možda se organizatori ne bude usred noći obliveni znojem s pitanjem kako jednostavno poslužiti veliki broj gostiju u kratkom vremenu, ali ipak i za to se treba kvalitetno pobrinuti.

Biste li vi onda riskirali s izborom dobavljača kave? Naravno da ne biste. Nije ni Ciceron. Pa nam se gđa Matilda javila nakon što su ona i gđa Mirela na jednom događaju vidjele kako naši aparati suvereno opslužuju 2.000 sudionika. Mi smo poziv sa zadovoljstvom prihvatili i osigurali dva (2) Cafitesse aparata i kave u neograničenim količinama i time ušli u krug ponosnih sponzora Konferencije. I, nadamo se, uvjerili sve da je Cafitesse pravi izbor kada se radi o bezbrižnoj pauzi za kavu.

P.S. X je inače broj sekundi potrebnih za pripremu jednog napitka (npr. cappuccina) putem Cafitesse aparata.


Kalista gastro d.o.o.
www.kalista-gastro.hr
info@kalista-gastro.hr
tel. 01/4343-000
fax: 01/4343-001