×

Kongresna i insentiv burza IMEX otvorena u Frankfurtu

Deveti zaredom „IMEX - incorporating Meetings made in Germany - The Worldwide Exhibition for incentive travel, meetings and events" otvoren je jučer u Frankfurtu.
Kongresna i insentiv burza IMEX otvorena u Frankfurtu

Hrvatski kongresni i insentiv ured Hrvatska turističke zajednice i ove godine nastupa na ovoj prestižnoj kongresnoj i insentiv koja se održava od 24. do 26. svibnja 2011. godine u Frankfurtu, uz više od 3500 izlagača iz 150 zemalja.

Kongresne i insentiv burze su najvažnije okupljalište međunarodne kongresne i insentiv ponude i potražnje kao i specijaliziranih medija i isključivo su namijenjene poslovnoj klijenteli. Organizator sajma osigurava izlagačima sastanke s visoko kvalitetnim kupcima kroz poseban „Hosted Buyers" program gdje o svom trošku dovode na burze najznačajnije kupce, predstavnike medija, korporacija i udruženja iz cijelog svijeta. Hrvatski kongresni i insentiv ured Hrvatske turističke zajednice te 28 suizlagača - turističkih tvrtki prezentirat će kongresnu i insentiv ponudu Hrvatske na 254m² izložbenom štandu, a direktor Hrvatskog kongresnog i insentiv ureda Nikola Račić održat će prezentacije za grupe iz Europe, Rusije i SAD-a. Svim kupcima i posjetiteljima hrvatskog štanda bit će podijeljeni promotivni materijali o Hrvatskoj, između kojih i Kongresna brošura i CD hrvatske kongresne i insentiv ponude.